Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2013 19:53 - ЧЕСТИТ НИ НОВ ДЕПУТАТ - БАТЬ САЛИ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4100 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 18.07.2013 23:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                        БАТЬ  САЛИ  -  НАРОДЕН  ИЗБРАННИК

              ДОКАТО  ТОВА  ЖЕЛАЕ  ГЛАВНИЯ  ПРОКУРОР

 

     Издънките на главния прокурор станаха доста, ще се спра само на две.  Едната от тях вече мина, но ше я напомня, защото тя косвено подготви основата на днешните протести срещу управляващите:

    Напомням, че той защити Делян Пеевски пред ВСС, който искаше да се отърве от него. Според така оформената му Заповед за освобождаване от съда г/н Делян може да се връща там след като е преминал на друга работа и когато го издухват от новата му работа може да се връща отново в съда, колкото пъти му се присака или му налагат. С това главният прокурор издаде политическата си  пристрастност към ДПС. По-късно ДПС предложи г/н Делян за шеф на ДАНС, макар той да е опасен за националната сигурност и се получи нещо, за което шопите казват: Уйде коньо у реката! Вече месец всички теглят последствията от нахалството на тези, които искаха да го турнат на този пост, но излиза и друг елемент - вероятно главният прокурор не се е деполитизирал и е подвластен на ДПС. Има квотен принцип за висшите магистрати, знаем това. Той определя кои от тях от кои партии са /не/зависими, но това за по-интелигентните е лесно различимо. По делата им ще ги познаете, писано е в Библията.

    Сега нов упрек надвисва над главния прокурор – казусът „Бать Сали”, ромлидерът на 7-и квартал на Самоков. Този казус вероятно ще се окаже решаващ за остатъка от мандата на главния прокурор. Казусът може да стане причина обвинител №1 да се раздели с поста си по  същия начин, както г/н Делян, макар Законът да не разрешава това да стане преди да му изтече мандата. Нещата стават опасни за г/н Цацаров, защото по същество само от него зависи ще продължи ли бать Сали да бъде наш /народен/ избранник.  А това може да стане ако г/н Цацаров запази компетентно мълчание по казуса с кражбата на ток в огромни размери в 7-и квартал на Самоков. А ето и кратко описание на този ужасен казус, при който се краде труда на миньори, атомни енергетици, топлотехници, електротехници по централите и разпределителните подстании. Този казус, води до натиск от страна на ЧЕЗ върху корумпираните регулаторни органи и резултатът е един – пътят на цените на тока е само нагоре! Ако г/н Цацаров не се самосезира, този процес ще продължи и то не плавно, а със скоци в зависимост от лобито на енергийната мафия в редиците напоредната власт.

   Описвам накратко технологията та тази кражба:

   Тя съществува на базата на големия процент загуби на ел.енергия, който корумпираните регулатори признават на ЧЕЗ. Той бе 18%, после им го снижиха на 12. А в нормалните страни той е под 5%. Това означава, че ЧЕЗ ще източва от страната милиони, ще имат безумни заплати, но и нещо още по-лошо – няма да влагат пари за инвестиции в мрежите за да се стремят да намалят загубите на ел. енергия, които всякак ще излизат в тези норми. Това е базата на кражбите на ток от абонати и организирани престъпници. На основата на оставаща в рамките на признатите загуби ел. енергия, част от нея може да бъде отклонена от електроразпределителните предприятия  с тяхното мълчаливо одобрение и злоупотребено с нея. Това е основата на кражбата в 7-и квартал в Самоков, но сходни схеми се прилагат и в други ромквартали. Напомням за гиздовците в махала Гиздова на Дупница, където работата е същата, но определението- друго. От длъжниците там не се събира нищо. Откраднатото количество ел. енергия се компенсира  с повишаване цената на тока по искане на ЧЕЗ и с одобрението от регулаторите. Да ги изрегулират манафите, дано! Не ги познавам там, но по действията им ги преценявам като мафиоти или работещи за енергийната мафия.

   Не може ЧЕЗ да не знае за тази кражба, но предполагам, че ромлидерите са се договорили с тях да им се отчитат в рамките на 18-те процента, за да не се губи тяхното. И без това с този голям процент загуби на ЧЕЗ остава енергия, защо да не я пласират някому. С умишленото неглижиране от ЧЕЗ разработката е продължира надолу и е стигнала до ЕСП Самоков. Един кабел Средно напрежение е бил вероятно подсилен, за да удържи на товара на ромовете, който е безконтролен – видяхме лампите да светят и през деня. Вероятно е подменен и трансформаторът в някой трафопост, от който тръгват линиите Ниско напрежение за 7-и квартал.

   Това преустройство остава, то не може да се премахне за кратко време и трябва да се назначи проверка веднага след разпореждане на г/н Цацаров, защото се касае за кражба на енергия в гигантски размер, между 4000000 и 5000000 квтч. на месец. ЕСП Самоков знае, колко се краде месечно, защо това продължава вече 15 години. Нека обяснят на хората, върху които се трупат тежестити от тези сегашният и предишните главни прокурори. Кражбата на ел.енергия е криминализирана и има таблица, по която крадецът плаща майка си и баща си ако го хванат и преписката отива в прокуратурата. Така се постъпва с дребните крадци, кокошкарите. За едрите крадци обаче се запазва компетентно мълчание от прокуратурата и не само от нея. Без всякакво съмнение, ако главният прокурор не се самосезира, защото организираните крадци ще направят всичко възможно да прикрият сручая, неговата кариера е приключена - той ще бъде обвинен в точно обратното на това, което трябва да прави, прикриване на гигантско престъпление и в пристрастност към ДПС, кадъвто бе и неговият предишен случай с г/н Делян във ВСС.

  Аз не съм юрист, но съм прекарал 22 семестъра в съда да браня семейното ни жилище от организирани крадци и имам голям опит в тези дела. Освен това съм и доста по-голям от главния рпрокурор, поради което ще му кажа какво да направи, без да подчертавам, че съм по-умен от него, за да не смачквам самочувствието му. А ето и проработката, която той трябва да направи – веднага!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.     Разпечатка от телефоните на всички технически лица от ЕСП Самоков и на този на бать Сали, също и на регулаторката от ЧЕЗ, г/жа Генова, както и включване на телефоните им към СРС,

2.     Изземване на документацията на ЕСП относно баланса на ел. енергия на Самоков, където има данни за изпратената по кабелите ел. енергия на страна СрН и колко енергия е продадена на страна НН и изваждане на дубликат от тези документи,

3.     Установяване трасето на линиите НН за 7–и квартал,

4.     Разпит в прокуратурата на техника на района по кабелите,

5.     Разпит в прокуратурата на шефа на подрайона и после на шефа на ЕСП Самоков.

   Забележка: Знаейки строгостта на Закона те всичко ще си признаят, защото така им е разпоредено и защото те във всеки случай са изпълнили нечия заповед, ще посочат разпоредителя,

6.     Разпит на тия от ЧЕЗ, които правят баланса на енергията. И при тях няма да е вината, но от техните баланси на енергията може да се ползва много информация за шашмите на ЧЕЗ вп цялост. Така ще се определи обемът на кражбата приблизително и после ще се продължи с обвинения нагоре по стълбицата. Този път води до енергомафията, която е направила сделка с бать Сали. Пари за ток се събират, но за какво количество ел. енергия, колко и при кого отиват, ще каже следствието, а прокуратурата, ако г/н Цацаров разпореди проверка на крадците ще повдигне обвинение срещу престъпниците, които са ощетили хората, заплащащи и чуждите сметки. И към косвените престъпници в случая трябва да се повдигне обвинение, към ретулаторите, да се снемат разпечатки от телефонните им разговори с регулаторката на ЧЕЗ, г/жа Генова, която работеше с регулатора от името на Софийска вода, докато бе оглавяван от Смарджията. Как така стана, че тя, премахната от Софийска вода, я взеха в ЧЕЗ с петцифрена заплата и има ли връзка това назначение с деловата и връзка със Самарджията, който още не бе премахнат от ДКЕВР? Какво им е предложила г/жа Генова такава заплата да й дадат, та какво са се надявали в ЧЕЗ след назначаването й.

    Ще стори ли това главният прокуроор? Мисля, че трябва, но ако започне процедура по този казус първото нещо, което трабва да се направи е снемането на имунитета на бать Сали, който е наясно с цялата тази работа. Но и регулаторка Генова трябва да е наясно с тази кражба, ако пък не е, нека хда обясни на нследователите какво регулира.  За да и дават петцифрена заплата в ЧЕЗ, трябва да има нещо.

   Лошо, г/н Цацаров, лошо. Сбъркано е в Конституцията и наименованието на длъжността Ви, която трабва да се нарича „Главен защинтик на държавата срещу организираните престъпници”, а не „Главен прокурор”, което е равнозначно на длъжността велик инквизитор в тройната коалиция от Средните векове, състояща се от царя, църквата и инквизицията. Ако се прави нова Конституция, тия, дето ще я правят дано да ми отворят постинга. Към него прилагам снимки, разрешаващи да се подреди пъзела с кражбата на ел. енергия.

   Като става по-голям един човек, той става и по-умен. Няма да посочвам пример, защото съм много скромен. По-глупавите /по-младите/ трябва да го слушат и дори нещо повече: преди да започнат да разсъждават по даден казус да се допитват до по-умния /по-големия/ правилно ли разсъждават за да продължат мислите си. Ако не сторват това, в Требич за такиви казват:

   Късмет в гъзо му вкарваш, оно си бега от късмето. Това преведено от шопски на литературен български език означава непоправимо глупав.


image 
image
image




image



image



image

                           Комплект за тройна коалиция

image

                         Тройна коалиция усвоява хранителни вещества.

image 
 
                             Два организирани крадеца "влачат яма".



Гласувай:
10



1. mt46 - Здравей, Коста!
18.07.2013 22:47
Чудно ми е - вие, столичани, като сте по-будни, информирани, отворени, как търпяхте толкова години кмет, а после и премиер да ви бъде мутра?!... Смятам, че настоящите събития са следствие от миналите...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12286840
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930