Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2013 22:43 - ЧЕСТИТ НИ ВАЛИЯ ОТНОВО, СОФИЯНЦИ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3521 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 16.07.2013 23:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   

       ЧЕСТИТО, СОФИЯНЦИ - „ВАЛИЯ” И  ЗА  ВАС!

КАКТО НА ПЛОВДИВЧАНИ, БЛАГОЕВГРАДЧАНИ, СИЛИСТРЕНЦИ  И  ДР.

 

      Въпреки протестите срещу правителството на Олигархски след назначаването на човек от ДС за шеф на ДАНС, то продължава да назначава на длъжности отново кукли на мафията, доказали преданноста си към ДС. Опитът за назначаване на мним валия начело на ДАНС го провалиха хората, но всички останали опити минаха. Окрилено от тези успехи сега правителството турна валия и на София - Емил Иванов от ДПС. Хората протестират, но чрез валиите правителството на мафията /б. м. на Олигархски/ в момента разрязва баницата по начин, да остане тяхна още малко и след като хората ги пометат от политическото бунище, на което ги турна мафията, за да обслужва.  Едно уточнение ще направя:

   Хората крещят по митингите, не искаме турци, не искаме ДПС. Няма такова нещо хора. Турнатите за валии не са турци, те са агенти на ДС, доказали верността си към мафията и олигарсите й по времето на прехода, който сега започва разгърнатото си строителство. Уж,  за да  защитават турците тургали тези хора за валии и подмятайки тоя пенис - да не се нагнетявало етническо напрежение между турци и Българи – хората трябвало да приемат назначенията им. Да не пропусна, че формулата на етническия мир бе измислена от агент провокатора Сава /б. м. Доган/, а сега назначените се пробутват за подпис на куклата на мафията Олигархски от агент Павел / б. м. Местан/, който май има директни контакти с Центъра.  Писал съм по този въпрос в доста от писанията си.

   А сега конкретно за софийския валия, който щял да ни управлява. Не съм сигурен обаче, ще го доберат ли до стола Той е една от най-зловещите фигури на прехода и е пълен нещастник. Преди да напиша, какво знам за него уточнявам, че в София – област има две общини със самостооятелен статут – Правец и Своге. Те са независимии към решенията на София – област и могат да правят каквото си щат. Това не е случайно. Така мафията директно управлява богатствата им /б. м. и горите на Своге/. Закономерно, феодалът на Правец е бившият кмет Васил Златев, от БСП, където членуват олигарстие. Той бе след това кмет на София-област. Синът му е Валентин Златев, шеф на Лукойл. В Своге за шеф на Общината направиха също агент на ДС чрез сложна манева. Прехвърлиха към тази община при изборите по времето на царо гласове от Истанбул и другаде и така ДПС победи /б. м. в Община, където нито един мюсюлманин няма/ и получи право на кметското място, на което турнаха Емил Иванов, по-късно наречен Големият Емил заради големите зулеми, които причина на окръга. Следващият също се казваше Емил, но крадеше по-малко и го нарекоха Малкият Емил. Той извърши ужасяваща сеч из Балкана, който нама да възстанови горите си и след 200 години. Извърши и заменки на гори с площи по морето и по други места и така по същество продаде или прехвърли много нотариално много площи с гори на агенти на ДПС, които хората отъждествяват с Доган. Доган обаче е бушон, не се знае кои са собствениците точно, но това са олигарси под прикритие. Продаден бе Добърчин – огромна горска площ, Раниславци – един бисер от планината Въртоп, резиденцията в Ябланица и още много гори, които не се знаят от хората. Тези прехвърляния се извършиха чрез четворно престъпление с участници: община, мним купувач, нотариат, съд. Всичките тези 4 са разбойници и по същество са организирани престъпници. И други престъпления извърши Големият Емил. За да разполага с електорат, той  привлече в Своге хиляди ромове от Видинско, които нагъчкаха ромкварталите Зли дол и Тунел №8 до експлоадирване. По време на местни избори ромовете стават още повече, а при избори от тук плъзват ромове по секции из страната, където ДПС има връзки и там си подават глъсеца. Вечер тези ромове шли на дело, ползвайки пътищата на престъпността, описани от мен, които им осигурават достъп до отдалечини вилни места, като вилните зони над Войняговци и Подгумер, които те унищожиха. Този път на престъпността през планината свързва ромовете от Своге с тия от Литаково. Всичката суровина от вили и къщи – джелезо, джици и др. - постъпва в скрапо цеха ЕТ Мариан в Зли дол. И тези ромове като да не достигнаха за електорат на Емил и той засели годечки ромовее в родното си село Желен, което те превърнаха в база за идващи да крадат блуждаещи  годечки ромове. Писал съм за рома с отсечените ръце в с. Лесков дол, спициализиран с кола да краде шилета на хората по Великден.

   Преди да продължа с Емилите от ДПС ще кажа, че след отхождането им от кметския стол дойде кмет от ГЕРБ. Хората го наричат Ловеца. Нищо не се е променило, твърдят хората, схемите от времето на Емилите работели безпогрешно, а този като крадец бил по средата между двата Емила.

   Сега накратко за Големия Емил. Той ми наподобява на кръстоска между прасе и човек, но на някои от снимките наподобява и на скротум, който е обърнат нагоре. По снимките, които ще поместя, всеки може да прецени сам. Не всеки обаче прави аналогия между хората и животните, но пък други притежават гросмайсторска сила в тази област.

    Роден е около 1965 г. в с. Желен и завършва за инженер. В селото имало учителка от отсрещното село Зимевица, но така става, че Емил й „скача” като били някъде на разходка и заради този ритуал, който ората случайно видели, те трябвало да се оженят, да не се срами момичето. Шопите от Пролома ползват ползват израза „скочил й” за кравите, когато те са били заплождани от бика и говедарят ги е маркирал с блажна боя на челото, да са спокойни стопаните на кравата за месечината й. Жена му и до днес има къща в с. Зимевица до окраденото от ромове ТКЗС „Балкан”. Хората казват, че е болна от рак. А ето и как започва звездната кариера на човекопрасето:

   През 1988 г.  преди Гергьовден заедно със сина си то открадва две шилета от кошара до пъдя над с. Батолов дол, товари ги на джипа си и побегва. Овчарят го вижда от далеч, обажда се в полицията, гепват двата крадеца с шилетата преди да са се спуснал в с. Церово. Престояло няколко дни със сина си в милиционерното човекопрасето, но излиза от там свобооден. Предполага се, че там се се срещал с разработчик от ДС и срещу орезиляването му като престъпник той се е наел да служи на ДС, ставайки агент. И след кражбата почва една, все нагоре върви, нямат край успехите му Тургат го навсякъде, крадат, ползвайки го за паравн, после го пазят. За да има имунитет срещу зулумите като кмет от ДС го турнаха за кмет на София- обалст. Ако се направи справака, шефове на София –област са все кметюве на Правец или Своге, най-верните на ДС. За да му изтече давността от престъпленията  депутираха Емил от листата на ДПС -  депутатите са с имунитет. Сега го вадят от Пармамента, защото скоро парламентът бъде изметен от протестиращите и за да има Емил отново имунинет и отново да го ползват за параван, тургат го пак кмет на София-област. Много пари може да потече такъв кмет към определени фирми, може да източва, да краде и печелвишите все ще са от мафията.

   Да не пропусна звездния миг от живота на човекопрасето:

   По негово разпореждане Община Своге с пари на Общината започва да строи джамия в градинката в центъра на града, непосрадествено до гарата. Отбелязвам - в Своге няма няма нито един мюсюлманин. Тя е построена без минарето, но някой спря строежа й по времето на Малкия Емил. Сега се обмисля за какво да ползва тази сграда, някаква банка я искала за офиси. Аз считам, че сградата трябва да бъде премахната, макар да е строена с най-здравия възможен бетон, а желязото  нея да е повече от бетона.

   В имато на истината, този човек е и жертва на ДС, защото той е получил най-малък процент от золумите, които е сторил на свогенци. В това отношение не може да се мери с Дялан Пеевски, който може да прокарва свои идеи. Този трябва да казва само „слушам!” Иначе историята с шилетата ще излезне. Има хубава къща в Своге, не е мутробарок и вила – нищо особено – в Свидня, при това на шумно място до моста. Типичен нещастник! Всеки свогенец, като чуе за него споменава негова майка, а целият му живот след кражбата му на двете шилета не върви по Божието предназначение, а по заповедите на ДС, с които той се е договорил да им служи. И явно им е много предан.

   Селянин от Желен ми каза тази зима, че човекопрасето се изкачило до там с джипа си, но станало толкова дебело, че едвам слезнало от него, и било трудно разпознаваемо заради обрастването на лицето му с брада. Подозират го, че той е собственик на вилата в Желен при влизане в селото в дясно, а водещият се за собственик бил бушон. Вилата е наистина едно прекрасно имение.

   Мисля, че имаше и по-лош ход за избор на валия на София, бать Сали от Самоков. Той е башромлидера на в Самоков, феодала на Квартал №7.  Играе във всичките дела на съетносците си е топлата им връзка с полиция – най-вече КАТ, енерго, община, горското, което се раздели с гората при Шипочане и с когото се наложи. Нещо като гражданин извън всяко подозрение. Домът му е в ромовата махала на Самоков, няма нищо общо с ромбароците в Костинброд. Всички опити да бъде извършена проверка на това, което той извършва и е придобил такава мощ са били стопирвани много от високо. Мисля, от централата на ДПС. И как не - толкоз ромгласове се активирват от него. Някои вече са идвали в София на митинга в подкрепа на Олигархски. Кой от новата тройна коалиция ще е против туй нещо, това им е електоратът.

   Тургането на Големия Емил на поста шеф на София-област е ход, даващ възможност на мафията да има кукла на конци, която да работи за техните интереси. А той никога до сега не ги е предал.

   Завършвам с въпрос:

   Имаме ли главен прокурор?

   Защо той не разследва какво е сторвал Емил, кои го въртят по разни места, както Дялан Пеевски местят от съда и тук и там и после пак го връщат в съда, засилват го отново на някъде, процесът продължава до посиняване и отново. Унищожаването на много хектари гори по Свогенско между които дъбови гори по на 500 години за метровици е екологично престъпление и то е за сезиране на главния прокурор. Ако той има съвест трябва да се сезира сам. Защо не се сезирва той върху това голямо престъпление? И за изборни далавери по Свогенско може да се сезира, ама май нещи. Как така с прехвърлени от Истанбул гласове ДПС печели изборите...в Своге? Дано да не вземе да се сезира където хората няма да имат полза. Напр. върху определена дейност на Цвъко /б. м. министър Цветанов/ приписвана му от жълтите вестници. Те пишат, че той бил скочил на висша прокурорка от Щумен и на висша магистратка от Градския съд. Това са теми, които чалгапубликата ще посрещне с радост, защото да се докаже реализирани ли са тези скоци е съвсем лесно – от набедения за скочИл се снема пликче с генетичен материал, а от предполагаемите му жертви се изскубва по един косъм. После се прави се ДНК експертиза в европейска лаборатория и готово! Жълтите вестници свършват за минути. Не съм специалист обаче в тази област и не знам от къде си изкубва женски косъм за ДНК, ще потърся в Интернет. А читатели на жълтите вестниции ще четат, ще скачат от радост и ще викат: Балумба косъм, балумба пликче, балумба скоци... И бирата по-ще върви.

   А кой ще пази държавата от престъпници, ако главният прокурор не се самосезира /например/ за годините на управлението на Своге по време на мандатите на Емилите? Защо предишните главни прокурори запазваха компетентно мълчание спрямо тези екопрестъпления и сега тази линия продължава? Непознаване на казуса, разпореждане на Центъра или нещо още по-сериозно – и четирите прокурора до сега не ми четат постингите?

  Ще завърша постинга си с няколко снимки, свързани с написаното по-горе.



image

                                                     Природа от Своге

image

Емил Иванов от ДПС, снимката е от преди 10 години. 
 Сега много се е поправил, може би с центнер.
А брадата му е слезнала надолу още поне 5 см.


 На снимката под Емил Иванов е бать Сали от Самоков. Той не се нуждае от представяне. Бил е конкурент на Емил Иванов за валия на София,сега ще го замества като депутат. Не му е повдигано обвинение, не е осъждан. Хоби - електроснабдяване на квартали. Като дялан камък е, за навсякъде става.

imageimage

             Къде ли ще да е отишла чугунената скара от градинката в Своге?

image

                                 Скрапопунктът в Своге в махала Зли дол

image

Дялан Пеевски от ДПС. На Парламентарния контрол
се е оказало, че Емил Иванов от ДПС го бие с 5 кила.


image

                       Недостроената джамия в градинката на Своге

image

                                          Който има скрап - тук!

image

Скрапопунктът не може да поеме всичката отправяна към него суровина. Чака се.

image

                                                  Квартал Тунел №8

image

                                                Част от подръжничка на ДПС

image

Кафа сикме от такива къндърми. Ананъ кодумуну, сикиме бабанъ!!!

image

 Оралната съставка на подръжничка на ДПС. За специалистът простият въпрос - ако са криви хоризонталните устни това важи ли и за вертикалните, отдавна е изяснен.

image

                                 На една ръка разстояние....

image

                                          Спирка в Община Своге

image

  Облекло на секретарка в Община Своге. Аз го одобрявам, защото краката на момичето са дълги колкото ж. п. бариери. Я да се облече Искра Фидосова така - всички депутати ще пощуреят от страст, ще им се прииска да й скочат и ще забравят за какво ги е избрал народът. А на слабите никой не им предлага, ако са и към 2 метра - ергените дори побегват.



image

 Дебел строен мъж от Своге ползва
 банкомат. Ако го киризи някой от ДПС с
 рязана карабина ще има да ме сеу радва!

image

А тия от ДПС, дето изсякоха горите на Своге и ги
размениха с парцели по морето? За тях -
компетентно мълчание!

image

Част от новия валия на София, снимка от преди 10 години.

image

        Човекопрасе - кандидат за валия на София?

image

  Моят кандидат за валия на София, човекокуче - по-подходящият кандидат.

image 
 
 Какви ли ще ги накъдри на софиянци новият валия?
  Този въпрос за специалистите има еднозначен отговор - зависи дали яде плодовете с костилките. Само специалист с гросмайсторски познания в тази област може да разчете тази снимка и да опише дългия път до изобразения краен продукт. Такъв се очаква, от новия валия, ако той успее да заеме поста си...



Гласувай:
10



1. mt46 - Честито, Коста!
16.07.2013 23:53
Повечето мутри си приличат...
цитирай
2. ka4ak - Moралът е мръсна дума!:(((
18.07.2013 14:11
АБСУРД,СЛЕД АБСУРД,А ДАЖЕ СЕ ЧУДЯТ, ЗАЩО ИМ ИСКАМЕ ОСТАВКАТА!!:((((((
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12190617
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031