Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2012 14:34 - АЗ – ДОВОЛЕН!!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1593 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 16.11.2012 17:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                       АЗ – ДОВОЛЕН!!!

 

       Никога не съм очаквал, че по върховете на властта четат постингите ми, но днешният ден доказа нещо повече – не само ги четат веднага след като ги постна, но възприемат и идеите, които им предлагам. Предишният ми постинг – по същество пророчески! – предлагаше решение за справяне с проститутки където и да са се внидрили те - от Околовръстното до върховните съдилища - като приведох пример /при третия казус/ за изритване на стояща на най-ниско ниво проститутка от Къщата. Поради това този казус по същество се явява възможен сценарий за бърза разправа с нискоинстанционна проститутка, но при допълнителна разработка той е приложим и за елитни проститутки, внедрили се в държавни институции. Раздаващ ритниците обаче при такъв грандиозен случай не може да бъде редова мутра, като в зависимост от величието на казуса може да се разрита самата биринджимутра на страната, за да бъде ефектът от къчовете й неотразим. Две изречения само в защита на най-нискостоящата проститутка в предишния ми постинг: Продавайки тялото си, тя си вади хляба, рискувайки здравето и дори живота си. Проститутките обаче в по-предните два казуса са на много по-ниско ниво в морално отношение, особено първата, защото в комбинация с телесните си отворчета тя проституира едновременно и с душата си. А който продава душата си е подвластен на дявола.

     Припомням сценария ми, който е банален – мутра пребила проститутка, която не работи според приказката им, поради което с ритници тя е изхвърлена от Къщата /бардака му?/. Добри хора спряли да помогнат на жрицата да не я убие двесктакилограмовата разритала се мутра, она изчезнАла с лимузината си и така жрицата се разминала с няколкото следващи ритници, които можеха да имат за нея фатален или дори летален край.

    Кога написах това, кога юристите на държавния глава разучиха сценария ми не знам, но веднага той бе доразработен и вече се приложи на най-високо държавническо ниво. Казусът е подобен на моите три в предишния ми постинг – елитна съдебна проститутка, обиграна, пекана и закалена в игрите, надиграва с пасивно проституиране куп биринджимутри. Не само, че нищо не прави, но и им мълчи като пор и води играта по неин сценарий. Они побеснели, защото номерът й минава и тя – ха да се набута в Къщата. В търсенето на начини да не я допуснат в нея са открили моето предложение за решаване на казуса, което цитирам в предишния си постинг при казус №3. Допълнили са идеята ми със специална разработка конкретно за нарочената за изритване от Къщата. И в президентската разработка има ритници и изритване от Къщата, но не в точния смисъл на думата, защото ритниците са от друг тип, вместо с крака проституката я изритаха орално със специално подготвена на откъснато от тевтерче лист. Нямаше изхвърляне от Къщата като в случая до минералния извор на Околовръстното и направиха така, че натрапницата сама да се изхвърчи от нея без да има алтернатива. На жрицата от Околовръстното помогнаха хора за да я отърват от ритниците, на елитната съдебна жрица такава помощ никой не оказа, за да го не изритат покрай нея и него от Къщата. Лицата им сияеха, те химнословеха сценаристите и искаха да пропеят: Осанна за сценаристите! А кой предложи сценария,  химнословци?

    Е ли това начало на изгонване на проститутките от високите етажи на съдебната система, ще видим. Аз тези дни ще предложа още един сценарий, защото има една много специална категория върховни магистрати по високите етажи, съдебните проститути. Изритването им от Къщата ще е по-трудно, защото човекът при всички случаи надвишава по разум, по възможности и по подлост жената. Твърдя, че да се изрита от Къщата съдебен проститут е далеч по-трудно от това, да се изрита съдебна проститутка, но аз имам идея и за тях. Относно превъзходството на човека над жената давам един пример. Някога е имало певци кастрати, които са изпълнявали женските партии в операта, защото на сцената не допускали жени и  поради това скопявали мъже. Кастратите не са отстъпвали по височина на гласа си на жените, но като сила, тембър и цвят са ги надвишавали абсолютно. Давам пример с ангелогласния френски певец, последният кастрат, Филип Яровски, който пя във филма „Фаринели кастратът” и често пускат негови записи по MEZZO. Поради тези причини съдебните проститути са далеч по-гъвкави и кръшни в снагите си при различните изпроституирвания по казуси в славнение със съдебните проститутки. Те ще бъдат следващите изритани от Къщата може би, а фронтът за изритването на проститутките след пробива с елитната съдебна жрица може и да се разпространи и в други институции. Защото такива жрици има не само в съдебната система. Вместо да заработват на Околовръстното, където им е мястото, от тях има внедрили се на високи постове. Такава имаме в Европарламента, с прякор Дълбокото гърло. Тя явно е творец, защото съвместо с най-силната си черта,/ дека й дели гъзо на две,/ явно владее и други изпълнения, за да химнословят ешвалите се с нея гърлото й. И дълбочината му знаят. При нея пак там има още една, с прякор Фармата. И двете първом бяха министърки в различни кабинети, но явно са имали много интересна черта, оценена чак в Стара Европа. Как ли треперят сега горкинките, като научават, че такиви като тях изритване от Къщата ги чака.

    Такива има и сред социоложките. Те няма как да са елитни социоложки, ако не умеят да подхващат казуса и според заявката на спонсориралата ги мутра, изпреварвайки редовите социоложки да запроституират с него според заданието. Най- отявлената от тях си смени мъжо с младок, а по телевизията разказваше за себе си. Била на 12 години, изнислили я били. Справката от полицията обаче дава друга версия по този казус. Не са я изнасилили, не е била на 12. Просто са я набили, когато тя е била на 20. Ходела е с някакво почтено момче и искала да се ожени за него, но родителите му знаели каква е тя и не искали да я видят или чуят. Тя обаче излязла с разработка, съобразена с неопитността на момчето им и целяща пробив в забраната. Била е неразположена, но се представила пред момчето за дефлорирана и поради това е настояла пред родителите му за брак с момчето им веднага или обезщетение за отнетата й чест. Сценарият обаче не минал. Родителите на момчето първо малко я набили и после я изгонили завинаги от Къщата /им/.

    Друга една проституира като журналистка. Тя обгрижваше сексуално Догана, докато той бе силен. Особено ценеше тази жрица рязаната му карабина –днес е модерно жените да изискват от мъжете да са с отрязан препуциум - но после се съеши с друг, който по богатство надмина Догана. След смяната на партньора забрави за рязаната карабина на Догана и дори написа статия ,че не бил разбирал от хидроинженерство и не заслужавал и лев за консултацията при строежа на яз. Цанков камък, а от НЕК го били нагушили с 1,5 млн. лв.

    Задави ли се изритване на внедрилите се жрици където не им е мястото от Къщата, ще видим. Вече има една изритана, което все пак е нещо. За изминалите 23 години на свобода и демокрация такова нещо не само че нямаше, но и точно такива издирваха и тургаха на високи постове. Не само в съда, които първи дадоха пример с изритване на елитна съдебна проститутка от Къщата. Вместо на Околовръстното, сътворени за жрици проституират по медии, по фондации, в елитни фирми, които нищо не вършат и източват ресурсите на страната. Ако някой е влизал в покоите на концесионерите на Софийска вода в Бизнеспарка, вероятно си е помислял като мен в първия момент, че влиза в скъп проститутник. Но специалистът няма да се обърка, защото тук мирише на различни парфюми, а не само на ванилия.

    Не остава време сега за една друга категория жени, наподобяващи в изявите си след определена възраст кръжащ в космоса спътник, останал без електрозахранване. Това е категорията на Бракуваните курви. С напредване на възрастта вместо да обгатяват интелекта си и да стават все по-съвърщшенни, някои женски екземпляри не осъзнават промените с тях, не се включват във времето и се превръщат в жени от тази категория. По излъчването, дори само по тембъра на гласа те се разпознават и без да ги погледне специалист в тази област. Има ги доста, между тях и две действащи министърки. Едната като живо тегло надвишава всичките, тя ще е първата. Ще им дойде времето и на тях.
   Аз - доволен...

 

 

 



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tili - :)))))))))))
16.11.2012 16:27
Добре си ги подкарал, но има и доста мъжки, да кажем по-меко, травестити.
цитирай
2. doctora - доктора
22.11.2012 01:42
Педерасти бе. Просто педерасти и както знаете Те не са винаги дупедавци, но са си педерасти както и да го въртим и сучим от мъжки и от женски род разбира се. А да знаеш Планина, че те четат четат те и критерия за това е много прост .... Виж влизанията в блога си. Наближават милиона, а те "господарите" на къщата имат мекерета дето четат такива блогове, че и ги анализират ако имат акъл за това. Все пак нета е създаден като шпионска конструкция чрез която да се крадат чужди идеи, но те "господарите" на Земята само си мислят че са господари. Без да знаят те са създали връзката между сърцата на хората и тази връзка след време ще ги изкърти и още как. Идва времето на Новата научна парадигма или както казват братята индийци идва времето на Майтрея. Със здраве и успех Планина. Амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12287484
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930