Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2017 00:20 - Троля търси кавалер, и за пералнята - също
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 1107 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпреки голямата умора, получена вследствие на днешното боядисване в читалището, все пак, колеги, дойдох тук да се изкажа. Някой би казал, че троля ще се занимава с политика - не, отнюд, политиката мислим, днес отново потеегли, и на едно колело и на две, че върви, ето, при нас в Бусманци, ГДБОП -а не дойде, но пък дойдоха контрольори в десятката, върви, ли върви, каруцата, колеги, все донякъде ще стигне. 
Но, троля не е тук за това. Днес мои приятелки ме поканиха да открием сезона на танците в централните дискотеки на столицата, поради което аз дойдох тука, да пусна съобщение, дето търсим кавалер за танците.
Значи, колеги,  на първо место, кандидатите трябва да могат да вдигат от земя 90 кг. (тоест тролята, за вечно неразбралите!), да ги завъртат на 360 градуса до четири пъти, докато махам с ръце. Кандидатът не треба да пие разни твърди алхохоли, защото от това, мъжете стават капризни, губи се уважението, в много от случаите се губи направо и  политеса,  ставам некрасива, а това, не е добре; освен това, не обичам да ми гърмят в ушите - колеги, на мене са ми гърмели с пиратки в краката на Нова година осемгодишни пишлемета, не съм съгласна сега да търпя  пияните им бащи  да ми гърмят с пистолети (вж днешната статия за безразборна стрелба в София, честна дума, в началото троля си помисли, че ГДБОПа идва, колеги))); аз съм сигурна, че и сега в Лозенец има мъже, които шепнат в ушите на жените си, колеги, да не излизат по заведения, щото било страшно, и жените ще се съгласят, ще се съгласят, колеги, и те не са малко... От това ставам агресивна и налитам на бой, тоест - отново излизаме извън политеса, мислим.
Ако бъщещият кавалер мисли, да речем, да задълбочи тез отношения - тоест, да покани троля и избрана нейна приятелка на три пици и четири вечери, освен кавалерството на танците, то той треба, освен горното, да отговаря и на следните изисквания: да мое да поправя, да познава някой, който поправя, да притежава сервиз за поправка и да поправя там, или каквото може, само да поправя пералня Crawn. Моля, да не се обаждат хора, които са несериозни или пък не могат да поправят тоя модел пералня.  Склонна съм, ако се наложи пералнята да се товари и пренася некъде, и преди това сме били канени на три пици и пет вечери, да дадем в замяна един буркан домашна лютеница 700 мл. и един буркан кьопоолу, домашно, 700 мл. 
Така. Напомням, колеги, пералня Crown. 
И накрай, един поздрав, за всички политици от КСНС, НС, и всички, които се чувстват поздравени! 
(ПП. Кандидатите да се обаждат тука; и да има некой разузнавач на кабела, колеги, не бойте са,  да ви кажа, те си се интересуват само от разузнаването, аз ги питах за пералнята, не знайат ли , не щат ли, не знам, ама не поправят). 
Поздравът. 









Гласувай:
2



1. milady - хах хХ ХАААА....
19.10.2017 10:05
:)))))))))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651468
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031