Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2019 21:03 - РОБЪРТ Ф. КЕНЕДИ-МЛАДШИ ТВЪРДИ, ЧЕ ЗНАЕ КОЙ НАИСТИНА Е УБИЛ БАЩА СИ И Е ГОТОВ ДА ГО ДОКАЖЕ
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1258 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.10.2019 21:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  РОБЪРТ Ф. КЕНЕДИ-МЛАДШИ ТВЪРДИ, ЧЕ ЗНАЕ КОЙ НАИСТИНА Е УБИЛ БАЩА СИ И Е ГОТОВ ДА ГО ДОКАЖЕ

24 септември 2019 г. image
    https://www.wakingtimes.com/2019/09/24/robert-f-kennedy-jr-claims-to-know-who-really-killed-his-father-and-is-out-to-prove-it/?fbclid=IwAR1jIeUMXOK_PGKbn-YoSkGO4_obGqulcYqc69RsacU_K7DPJD9SeY3519s

https://www.youtube.com/watch?v=ITRWMSmzgEc
https://www.youtube.com/watch?v=UY03OTrlDGM
Елиас Марат, Умът
Waking Times

Робърт Ф. Кенеди-младши, син на убития по-малък брат на Джон Ф. Кенеди, който е служил като генерален прокурор на САЩ и сенатор от Ню Йорк, твърди, че  "убедителни доказателства"  съществуват, че баща му е бил убит от бившия служител на самолета Lockheed и предполагаем бивш Оператив на ЦРУ, Тайн Юджийн Сезар.

Убийството на прогресивния кандидат за президент често се наричаше просто RFK - който направи марш с Мартин Лутър Кинг-младши и лидера на земеделските работници Сезар Чавес и се очакваше да продължи наследството на по-големия си брат - беше ключов момент в историята на 20-ти век на Съединените щати.

Обвинението,  публикувано  в профила в Instagram на Кенеди-младши, е само последното потвърждение, че семейството на покойния политик  остава съмнително  заради официалното обяснение, че убиецът на RFK е бил 24-годишният палестински бежанец Сирхан Сирхан, който започна опит за покушение срещу кандидатът за президент в нощта на 5 юли 1968 г.

Тогавашният сенатор току-що завърши реч, приветствайки основната си победа в Калифорния, преди да бъде убит в хотел "Посланик" в Лос Анджелис. Синът му, който тогава беше само на 14 години, по-късно беше разгледан като носител на оловен пал на погребението на баща си в емблематични фотографии.

Сезар, който почина миналата сряда, на възраст от 77 във Филипините, отдавна е свързан с убийството на RFK от историци,  според  да  Heavy .

Часове след обявяването на смъртта на Сезар, RFK се насочи към платформата за социални медии, казвайки:

„На 5 юни 1968 г. Сезар, служител в класифициран участък на съоръжението на Бърбанк в Локхийд, се освети като охранител в хотел„ Посланик “. Той беше натоварен с работата около седмица по-рано.

Сезар чакаше в килера, докато баща ми говореше в балната зала, след което хвана баща ми за лакътя и го насочи към Сирхан.

Робърт младши се срещна със Сирхан в затвора преди година, за да разговаря с мъжа, осъден за убийството на баща си. Други твърдят също, че Сирхан, който е заловен на местопрестъплението преди 41 години и впоследствие заяви, че няма спомен за съдбовната нощ, е бил или неволна пешка в конспирацията за убийство на RFK, или не е  действал сам . Неговите собствени адвокати  твърдят,  че той е бил „хипнотизиран“ паци и жертва на настройка.

 

 

Сезар, който в последния момент беше изпратен да работи в хотела в нощта на убийството, работеше като водопроводчик в Локхийд, но също така беше лунна светлина като служител по сигурността на местна агенция.

Покойният Сезар, който е признат, че е стоял непосредствено зад RFK с изтегления си пистолет, е направил проверка от историците като липсваща връзка при убийството.

Продължавайки, Робърт младши пише:

„Със 77 души в килера всеки очевидец казваше, че Сирхан винаги е отпред на баща ми на разстояние 3-6 фута. Сирхан изстреля два изстрела към баща ми, преди да се справи с него. Изпод купчината куче, Сирхан изпразни 8-камерния си револвер, изстрелвайки още 6 изстрела в обратна посока, 5 от които удариха минувачи и един се развихри. ”

По собствена сметка Сезар беше директно зад баща ми, държейки десния си лакът със собствения си пистолет, изваден, когато баща ми падна назад върху него. Сезар многократно променя историята си за това, кога точно е извадил оръжието си. “

Теорията, че Сезар е втори стрелец в нощта на 5 юни, получи по-голяма подкрепа, след като беше пуснат протокол за аутопсия, който показва, че Кенеди е починал след изстрели в гърба си.

В публикацията синът на покойния политик също отбелязва в надпис, че Сезар е имал високо разрешение за сигурност в завода за оръжия Lockheed, както и 2-рият най-висок клирънс в Hughes Aircraft Company, тогава най-големият контрагент за отбрана в Съединените щати.

По-рано работодателите включваха General Motors, мормонската църква и Централната разузнавателна агенция, съобщи RFK младши.

 

 

Кенеди младши добави:

„Според коронера, д-р Томас Ногучи, всичките 4 изстрела, които удрят баща ми, са„ контактни “изстрели, изстреляни отзад баща ми с цевта или почти докосване до тялото му. 

 

Сезар продаде своя .22 седмици след убийството, като го предупреди, че е използван в престъпление. Цезар излъга полицията, като твърди, че е изхвърлил оръжието месеци преди убийството. "

По това време Сезар разказа също, че е интервюирал служителите на LAPD за неговата екстремистка десническа политика и спазването на омразата към семейство Кенеди. RFK се счита за шампион на движението за граждански права и борба срещу бедността в САЩ

В цитат от интервюто,  публикувано от  Sputnik , Сезар каза:

„Определено не бих гласувал за Боби Кенеди. Той имаше същите идеи като Джон и Джон продаде страната ни по пътя. Той даде [страната] на Комиите, на малцинствата… Той каза „ето, поемаш, управляваш белия човек“. Чернокожите омагьосват тази интегрирана идея по гърлото ни в продължение на осем години, научаваш се да ги мразиш ... Един от тези дни, със скоростта, която вървят, ще има гражданска война в тази страна. Черните никога няма да спечелят. "

Кенеди младши, подчертавайки белите върховни възгледи на Сезар, отбеляза:

„Сезар беше фанатик, който мразеше Кенеди за тяхната защита на гражданските права за чернокожите. Имах планове да се срещна с Тане Юджийн Сезар във Филипините миналия юни, докато той не поиска плащане в размер на 25 000 долара чрез агента си Дан Молдеа. "

В образа на иронията самият Молдеа бе помогнал да изтласка теорията, че Сезар изстрелва финалните изстрели по политика, когато през 1995 г. публикува  „Убийството на Робърт Ф. Кенеди: Разследване на мотива, средства и възможност“ .

Както обаче RFK младши отбелязва, разследващият журналист и автор последва своето  „щателно и убедително обвинение срещу Сезар“,  преди  „внезапно да го изгони с фиат в една странна и безсмислена заключителна глава“.

В своята собствена похвала на Сезар Молдея туитира:

„Тане Юджийн Сезар, на 77 години, охранителят, лъжливо обвинен в убийството на RFK през юни 1968 г., току-що е починал. Приложено е откъс от моето 12-то интервю с него. BTW: Аз съм единственият човек в света, който е интервюирал и Сезар, и Сирхан Сирхан, който го направи и го направи сам. "

image Dan E. Moldea@DanMoldea    

Thane Eugene Cesar, 77, the security guard falsely accused of killing RFK in June 1968, has just died. Attached is an excerpt of my 12th interview with him. BTW: I am the only person in the world who has interviewed both Cesar and Sirhan Sirhan, who did it and did it alone.

  image   16 19:38 ч. - 11.09.2019 г. Информация за реклами в Twitter и поверителност   Виж другите туитове на Dan E. Moldea      

 

Кенеди-младши заключи:

„Полицията никога не е разследвала сериозно ролята на Сезар в убийството на баща ми.“

Цялата публикация в Instagram на RFK Jr. може да прочетете по-долу:

 

От  Елиас Марат  | Creative Commons  | TheMindUnleashed.com








Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39737792
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031