Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2019 13:31 - Хенри Х. Клайн - еврейски мъченик, открит комунистически контрол над САЩ
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 352 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.07.2019 13:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Хенри Х. Клайн - еврейски мъченик, открит комунистически контрол над САЩ

23 юли 2019

image


В неговата смела защита на американските патриоти. T По време на съпротивленията от Втората световна война Клайн разкри рака  това поглъща света днес.

https://www.henrymakow.com/?fbclid=IwAR0New0xARpOzNR9_PCJu5hIHNEVxUHSoLXFoC-cKSpoEDG7A2wRaXBTxEI

Клайн каза : 
"Комунистите контролират не само нашето правителство, но и нашата политика, нашите трудови организации, нашето земеделие, нашите мини, нашите индустрии, нашите военни заводи и нашите въоръжени лагери .... Анти семитизмът е рекет ..." 


(Ревизирана от 9 ноември 2008 г.)
от Хенри Маков Ph.D. 

Малко преди "самоубийството" през 1955 г. Хенри Х. Клайн, праведен евреин, произнесе тези пророчески думи: 

"Ционизмът е политическа програма за завладяването на света ... Ционизмът разруши Русия чрез насилие като предупреждение към други народи. Той унищожава Съединените щати чрез банкрут, както съветва Ленин. Ционизмът иска друга световна война, ако е необходимо, за да поробва хората. Нашата работна сила е разпръсната по света. " (Памфлет"Ционизмът управлява света" )

Както Робърт ЕдмъндсънКлайн е друг американски герой, който се втурна в дупката на паметта, за да се противопостави на картела на Ротшилд-Рокефелър. Няма запис на Уикипедия за този евреин, който се е борил с масонските банкери през целия си живот като репортер, редактор, автор, градски служител и кандидат за кмет. (Той каза, че Рокфелерите и повечето други магнати са под контрола на ционистите.) Той стана адвокат и защитаваше про боно християнски патриоти в прочутото изложбено изпитание "Събор" от 1942-1944.  

Клайн представя истинския еврейски дух, не само за евреите, за служене на Бога, за вродения универсален принцип на абсолютна истина и справедливост.Подобно на други групи, евреите са били предадени от луциферийските (илюминати) централни банкери, използващи различни "изми", включително ционизъм, комунизъм, либерализъм, фашизъм, социализъм и феминизъм.

Клайн посвещава автобиографията си от 1935 г. "Моите последните петдесет години" на майка си ", чиито инстинкти и дух бяха предадени на нейния син." Той може искрено да каже: "В свят, управляван от Мамон, аз се опитах да служа на ближния си ... Ако съм изложил някои лицемери, луди и лъжци, чувствам, че само съм служил на Бога." 

ИЗСЛЕДВАНИЯ

В 1942-44 ФДР заповядва сталинско шоу, което да наказва американските патриоти и антикомунисти. Тъй като Русия беше съюзник, той искаше да нарисува критиците си като нацисти и антисемити. Около 45 различни активисти, включително Робърт Едмъндсън, бяха обвинени в подбуждане на бунт сред американските войници и в затвора. Разследването срещу тях е проведено от B"nai Brith,Вашингтон Пос . 

Хенри Клайн представлява Елмър Гарнер от Уичита, Канзас, глух 83-годишен американски патриот, който почина три седмици след началото на процеса. Той бе задържан в затвора [Вашингтон] за няколко седмици, поради липса на такси за облигации, и умря сам във Вашингтонска стая с 40 цента в джоба си. 

Сред останалите преследвани патриоти са били: художник със знаци, който е бил 80 процента глух, един фабричен работник в Детройт, сервитьор и прислужница. (Тази сметка е задължена на "Подигравка с правосъдието - Големият съдебен процес през 1944 г." на Майкъл Колинс Пайпър и Кен Хооп.)

Сред по-важните цели са бившият американски дипломат и икономист Лоурънс Денис, който каза, че "Пърл Харбър не е спрял Бил за правата"; Г-жа Елизабет Дилинг от Чикаго, открит и ясно изразен антикомунистически лектор; Джералд Уинрод от Канзас, който се бе кандидатирал за Сената; и Уилям Грифин, издател, базиран в Ню Йорк, с връзки в Римокатолическата църква. 

Чрез затварянето на тези хора, ФДР се надяваше да сплаши по-сериозните си критици, мъже като полковник [Чарлз] Линдберг или сенатори Уилър [Д-Монт], [Робърт] Тафт [Р-Охайо] и Джералд Най [РН. Д.] 

КЛЕЙНОВА ЗАЩИТА


След смъртта на Гарнър Клайн представляваше 73-годишният полковник Юджийн Н. Санктуари, който управляваше офиса на презвитерианската чуждестранна мисия в Ню Йорк. Светилището е написало брошура"Комунистът на Новия курс ли е?"в който той прави 35-то сравнение с програмата на Маркс от 1848 година. [Снимките на Garner и Sanctuary са били премахнати от интернет.) 
Той също така е написал: „Талмудът е разкрит: тайните учения за равините относно християните“ (Ню Йорк, 1939). Той също така е автор на няколкостотин свещени и патриотични песни, включително „Чичо Сам ние стоим до теб“. Той едва ли е опасен секист, който прокуратурата и съчувствената преса го нарисуваха. 

"Предполагаемият обвинителен акт," каза Клайн в своето встъпително послание към съдебните заседатели, "е ... съгласно конституция, която гарантира свободна преса и свобода на словото по всяко време, включително по време на войната ... Тези хора вярваха в гаранциите, изложени в Конституцията, и те критикуваха различни актове на администрацията. " 

Защитата на Клайн включваше следното:

"Ще докажем, че комунистите контролират не само нашето правителство, но и нашата политика, нашите трудови организации, нашето селско стопанство, нашите мини, нашите индустрии, нашите военни заводи и нашите въоръжени лагери." 

"Ще докажем, че това преследване е било подбудено от така наречените професионални евреи, които извършват дейност, насочена към други евреи, като ги уплашват с убеждението, че техният живот и имуществото им са в опасност от застрашени погроми в САЩ [и това] антисемитизъм, обвинен в това т.нар. обвинение, е рекет, който се управлява от рекетьори за присадени цели. "

"Ще покажем, че най-ожесточената писмена атака срещу евреите и администрацията на Рузвелт произхожда от офиса на ФБР от един от агентите и че целта на това нападение е да провокира други да направят същото. Ще покажем, че това Агентът също е пробил подчинените си в Ню Йорк с подготвителни метлички за "убиване на евреи". 

"Ще покажем, че големи суми от парите на Хитлер помогнаха за финансирането на кампанията на г-н Рузвелт за преизбиране през 1936 г. и точно в този момент британски, американски и германският капитал и промишлеността си сътрудничат заедно в Южна Америка и други части на света. ” [Това сочи към илюминатите като заговор на световния елит, който контролира двете страни на всеки конфликт.]

Речта на Клайн беше критична точка в защитата. Лорънс Райли пише, че „Клайн е направил много в кратката си реч за случая с торпедо [прокурор] Рогге, като е разкрил скритите агенции, отговорни за съществуването му.“ 

Като пряка последица от неговата офанзива срещу ADL и другите еврейски групи, които са организирали процеса, Клайн е бил обект на нападение, особено защото е евреин. 

Клайн пише, че "са правени опити да ме отровят във Вашингтон и да ме убият в Ню Йорк. Телефонът ми е подслушван повече от 10 години, а пощата ми е открадната. е изпратена от еврейската кабала, за да гладува Клайн.

imageСпоред Ревило Оливър, Клайн е извършил самоубийство през 1955 г., но е много вероятно той да е бил убит. Луи Макфадън, напуснал председателя на комисията по банково дело, бе убит по същия начин през 1936 г. Авторът на "Протоколите на старейшините на Сион" се гордее с убийството на опонентите, особено несътрудничещите си масони, и правенето на смъртта изглежда естествено. 

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Нашето общество е като змия, която пронизва кожата си.Старата кожа беше западната цивилизация, предаността към Бога, страната, човешкото развитие и свободата. Новата кожа е контролирана от банкери социално проектирана плантация, където робите си мислят, че са свободни.

Хенри Клайн се бори за това развитие, но Америка дори не знае, че той съществува. Това е съдбата на патриотите в земя, която е напълно разрушена от международен сатанински култ, насочен към превръщането на икономическия си монопол в пълен монопол върху политиката, културата и религията. Ционизмът, включително организираното еврейство, е несъзнателен съучастник в това демонично желание да контролира и да притежава всичко и всички.

Но ционизмът е само една стрела в колчана на илюминатите, която включва масонството, повечето религии, включително фундаменталистки ислям (салафити / уахаби), разузнавателни агенции, корпорации, правителства, фондации, мозъчни тръстове, медиите, образованието, неправителствените организации и т.н. контрол над парите и всеки танцува до тяхната мелодия, докато сълзене. Те изхвърлят различните си агенти един срещу друг, за да постигнат целта си, деградацията и поробването на човечеството.  

Трудно е да се каже дали Илюминатите изразяват фарисейско еврейско желание да контролират света или сатанински, или има разлика между двете.Но едно е ясно. Както всички останали, евреите като Хенри Клайн имат вродена връзка с Бога. След като осъзнаем, че сме жертви на чудовищна измама, можем да следваме примера на Клайн и отново да изразяваме Неговия Дух. 


Свързани - "The Lawrence Dennis Story"
---------- Вентета на лошия илюминати срещу адвоката

Първи коментар от Дан:
Клайн е един от онези, които са открили достатъчно доказателства, за да разкрият прикритието в ключовия период в американската политическа история, както се споменава в съобщението на Клейн за седалището по-долу. 

Но това, което най-много ме интересува в работата на Клайн, са неговите автобиографични анекдоти *, че е станал наясно с „еврейския гестапо“, когато кариерата му се сблъска с стената на „организираното еврейство“ в Ню Йорк в началото на 20-те години. Клайн каза, че Синедрионът - върховният правен съвет и съд, които управляват и облагат евреите в Новия завет - той все още съществува.Средните евреи никога не знаят за това, освен ако не кръстосват някого или не се скитат "отвъд бледата".   

"Той публикува един пример за заплашителните писма, които получаваше през цялото време." След получаването на горепосочената заплаха получих много други заплахи по пощата и по телефона, заради порочната пропаганда срещу обвиняемите в случая с кривата борба. Бяха направени опити да ме отровят във Вашингтон и да ме убият в Ню Йорк. Телефонните кабели са подслушвани най-много десет години и пощата ми е открадната. Клиентите и приятелите са били предупредени да се държат далеч от мен и думата е била изпратена от еврейската кабала, за да гладуват Клайн. 

Следващите откъси, които избрах от това онлайн копие на:  

СЕДИЦИОННИЯ ДЕЛО (съдържа адреса на Хенри Клайн към журито) 
http: // www.resist.com/ Инсталиране / ДругиПрограми- 20120723 / SOL-TheSeditionCase. pdf 


"Ще покажем, че големи суми от парите на Хитлер помогнаха за финансирането на кампанията на г-н Рузвелт за преизбиране през 1936 г. и точно в този момент британски, американски и германски капитал и индустрия си сътрудничат заедно в Южна Америка и други части на свят . "

" Ние ще покажем, че повечето от тези подсъдими са обвинени, не защото те е нарушил закона размирици мирното време, но тъй като те осъдени на различни незаконни действия от страна на г-н Рузвелт и други в администрацията. "

"Ще покажем, че престъпленията, извършени от г-н Рузвелт и други в тази администрация, са истинската причина за това наказателно преследване - за прикриване на тези престъпления чрез "удари" на други лица . Ето защо на тези обвиняеми са подсъдими след тях са били преследвани в продължение на три години, за да спасят Франклин Д., Рузвелтот експозиция, също така да спаси няколко важни неща предполагаеми еврейски граждани от висок клас от обвинението, че нарушават законите за неутралност на САЩ.   " Аз съм адвокатът на полковник светилище, защото той е обвинен в антисемитизъм от тези, които го преследват и други обвиняеми. Ако тези преследвачи са взели труда да прочетат една от книгите му, които той публикува   преди около осем или девет години - те щяха да намерят на листото в предната част на книгата посвещение от автора на "Добрите евреи на Америка". "... аз съм негов адвокат, за да събудя еврейския народ на Съединените щати за огромната грешка, която ги правят шепа самостоятелно важни еврейски политически безумци. шепа, които допринесоха в голяма степен за разрушаването на Съединените щати, което сега е на път да стане комунистическа страна. "
*  Евреинът разкрива еврейската световна конспирация  (брошура 24p) 



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39943506
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930