Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2019 13:28 - Как природата построи космодрумите на Извънземните – великанските пирамиди на Метеора в Гърция с Български цемент и бетон арме!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2527 Коментари: 5 Гласове:
9

Последна промяна: 17.01.2019 04:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Поканиха ни в люлката на съвременната човешка култура и цивилизация – слънчева Гърция, да ни покажат какви чудеса и природни геоложки феномени е построила гръцката природа на прочутите скали Метеора в Гърция.
И ние нали специализираме по тази част – да търсим истината за чудесата и разкриваме кой и как ги е извършил – природата, Боговете и още някои други, и веднага се отзовахме на поканата!
За да не се излагаме пред гърците с невежие по тази тема за Метеора, се заровихме в безбройните документи, с които е фъкан Нета за Метеора и които не се различават от официалните документи за това природно чудо, затова заделихме малко инфо от нашата Википедия. 

image
 
Метеора на гръцки: (Μετέωρα) е голям манастирски комплекс в Северна Тесалия, Гърция.

Включва 9 запазени манастира, от които 6 са действащи, построени на върховете на труднодостъпни високи скали, приличащи на каменни стълбове. Те се извисяват в небето на 400 метра височина над Тесалийската равнина, на 1-2 километра северно от Каламбака, както и на 21 километра северозападно от Трикала и на 70 километра западно от Лариса.
От седемте манастира отворени за посетители са шест.
Както казва Честър Бенингтън, „те не приличат на нищо от тази планета“.
Манастирският комплекс възниква през X век и съществува досега без прекъсване на монашеската традиция.
През 1988 г. Метеора е включен в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО.
По административно-църковно отношение метеорските манастири са към епархията Стаги и Метеор (на гръцки: Σταγών και Μετεώρων) на Гръцката православна църква.
 
Геология:

Високите мегалитни скали на Метеора се издигат в североизточната част на плодородната Тесалийска равнина в полите на планинския масив Пинд на височина до 600 метра над морското равнище.
Има доста теории за геоложкия произход на тези каменни образувания и най-вероятната е следната – преди около 60 милиона години, по време на терциера  днешната Тесалийска равнина е била дъно на обширно езеро, оградено с планини. Многобройни планински потоци са се вливали в езерото и са отлагали наносен материал по склоновете му. След гигантски катаклизъм водите на езерото са се оттекли в морето. Планинските потоци са отмили по-меките седименти и са формирали скалните образувания на Метеора.
Действително, на пръв поглед монолитните скални формации са изградени от плътно споени обли речни камъни с всевъзможни размери. Така в резултат на въздействието на водата, вятъра и температурните амплитуди се образуват масивните, сякаш застинали във въздуха каменни стълбове, които получават името Метеора (на гръцки: μετέωρα – в превод „висящи във въздуха“).

Википедия продължава с

История:

– прочетете си във Википедията официалната история за Метеора, обаче ние знаем и имаме едно на ум, че историята на Метеора, както и на цяла Гърция, не е гръцка история, ами е
 на 100% Българска история – информация засекретена в безброй документи, както и в този документ:

БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ на/от=на/от Кристос Българина=на/от Исус от Тракия  България 

БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ от=от Българи на Исус от Тракия ,

и сега в Метеора ще ви покажем още документи за това за вашето уверение и просвещение!

––––––––––––

Пристигнахме ние в Метеора на слънчева Гърция, 

image
   
обаче на Метеора ни Слънце, ни Луна, ни топлина – само преспи сняг, мъгла и студ и нищо не се вижда и не може да се пипне по скалите –
 чудо на чудесата на природата.        
image


image

image 
 
За качване по скалите и по манастирите по тях –
 и дума да не става, а как да търсим в този студ и мраз в тъмнината истината за Метеора как по – точно природата, за която науката категорично твърди, че е авторът на това чудо на природата, е направила това нейно авторско творение чудо на чудесата за 60 милиона години – да не би да са по – малко или повече милионите години, или природата да е построила това чудо по друг начин – без да видим, без да се качим по скалите и без да ги докоснем, прегърнем и целунем и ги питаме директно кой и как ги е построил!
А освен това си и имаме едно на ум, че гърците обичат да разправят на хората и на народите все в тъмнина и на скрито неистини и лъжи, които юдео – ционистите, които са изроденият племенен елит на данайо=юдеите, от които са гърците, и които владеят целия свят, ни налагат по целия свят в режим на студ и мраз – сиреч в перманентен геноциден режим, най – вече за сметка на Българите! 

Затова с помощта на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език  http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast 1.1113546 ,

който винаги е с нас, ще вземем отново едно и всичко на ум от Боговете ни – 

ИМАМЕ СИ ЕДНО НА УМ от=от Иса и Диана МаМаМа=Иса и Диана Майка Мария Магдалена,

Които винаги са с нас, и заедно ще извикаме закъсняващото Слънце 

image
 
да идва най –
 сетне и да освети, стопли и размрази мъртвата природа на лъжата и на смъртния покров над Божия свят и стопли Душите ни и размрази разума и сетивата ни за Истината за Метеора и за всички Истини по света!

image

И Слънцето проби плътните черни облаци и изгря, и веднага размрази снеговете и ледовете,

image

и прогони мрака на робството и на лъжата и освети отвсякъде да виждаме чудесата на Метеора, и да познаем Кои построиха тези чудеса и каква е истинската история на Метеора, за която категорично знаем вече, 
че историята на Метеора, както и на цяла Гърция, не е гръцка история, ами е на 100% Българска история – информация засекретена в безброй документи!

БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ на/от=на/от Кристос Българина=на/от Исус от Тракия  България 

БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ от=от Българи на Исус от Тракия ,

Вижте няколко прекрасни филма за Метеора – 

https://www.youtube.com/watch?v=lQpp6Afg-Mg
Meteora, Greece in 4K (Ultra HD)
  https://www.youtube.com/watch?v=0uqi6U5eazM What to See & Do in Meteora 

https://vimeo.com/126152106
The Meteora Monasteries

https://www.youtube.com/watch?v=SU9B2RXg8uA

Meteora - Greece Sacred Mountains - Travel & Discovery

и да започнем нашето посещение, поклонение и изследване из поредните природни чудеса, сътворени от :

image

image

image

image
 
image 

image 

image 

image

–––––––––––––––
...природни чудеса, построени от...?

Има ли наши Приятели – Българи с IQ > 70, които да вярват още на академичните смешки на учените – геолози от една от най – манипулационните науки, че тези скали на Метеора са били "дело на вълшебната ръка на ненадминатия строител и ваятел – природата?

МЕТЕОРА=МАТЕРОЕ=Матара – 
по името на Българската Велика Богиня Майка Диана, позната от последното ѝ аватарно проявление пред Българите в Тракия преди 2000 години като Мария Магдалена, в чест на Която Нейните феноменни потомци от Любовта ѝ с Господ Бог Отец Исус Твореца – Българските жреци от рода Дуло, кръстиха поредния уникален мегалитен светилищен комплекс, който те построиха като част от Единната световна светилищна енергийна система на Земята! 

Мегалитният скален пирамидален светилищен комплекс Метеора е от типа на изкуствено построените енергийни съоръжения на Белоградчишките скали, сглобени от отляти панели от изкуствен конгломератен бетон, по – малък по площ от Белоградчишкия комплекс, но скалните пирамиди и светилищни конструкции на Метеора са много по – големи по габарити и обем.

БЕЛОГРАДЧИШКИ СКАЛИ построени от=СКАЛИ построени от Българи Кан (Жреци) на Диана и Ешуш

И пак да видим какво казва официалната наука Геология, която с тази методика за доказване на произхода на "природнитеи геоложки феномени" си заслужава категорично титула фалшивогеология без кавички:

"...най-вероятно преди около 60 милиона години, по време на терциера днешната Тесалийска равнина е била дъно на обширно езеро, оградено с планини. Многобройни планински потоци са се вливали в езерото и са отлагали наносен материал по склоновете му. След гигантски катаклизъм водите на езерото са се оттекли в морето. Планинските потоци са отмили по-меките седименти и са формирали скалните образувания на Метеора. Действително, на пръв поглед монолитните скални формации са изградени от плътно споени обли речни камъни с всевъзможни размери.
Така в резултат на въздействието на водата, вятъра и температурните амплитуди се образуват масивните, сякаш застинали във въздуха каменни стълбове"

"Действително, на пръв поглед монолитните скални формации са изградени от плътно споени обли речни камъни с всевъзможни размери", казва официалната геология, и а – а да каже  "...като конгломератен бетон", ама не го казва, защото някой като нас дето вече не им цепим басма на фалшификаторите, ще вземе не само и да си помисли "защо като...!", но и да го докаже, че тия скални формации са наистина конгломератен бетон, излят от различни скални материали тип "чакъл" и "едра мозайка", споени помежду им с цемент екстра марка – 

ЦЕМЕНТ ЕКСТРА МАРКА от=от Кан (Жреци) на Диана Мат Мария и Исус от Тракия ,

и тогава целият фалшив раздел в геологията "природни геоложки феномени" ще се разпадне с гръм и трясък така апокалиптично, че ще повлече подире си и цялата псевдо – наука геология, постулираща самовъзникването на световете от Голям някакъв взрив, елиминиращ директно и Божието участие в тези процеси, и самия Бог, че и Двамата Богове – Сътворци!

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ на=на Бокиня Мадара и Ежуа Българина

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=построени от Българи на Бокиня Мадара и Ежуа 

Оше първата илюстрация, която намерихме във Википедия за конгломератите,

image

бе за блокове от "естествени" конгломератни скали от един турски град – Aspendos, и които "естествени конгломератни скали" от светилището бяха толкова естествени, колкото толкова този свещен древен Български град е турски или гръцки, и колкото сравнително казано примерно Марс е на турците и на гърците, което се потвърждава от разсекретената етимология на изконния Български светилищен център!

Aspendos=Богиня Диана и Исус 

Aspendos=ПЕСАСДОН=ПЕСИСДЕН=БЕЗИСДЕН – 

изконен Български светилищен център по името на Българските Богове и на Техния първосвещен храм Безистена в Божияа първопрестолен град Олимп, който въобще не е Олимп, нито Олимб, а е Имбол, защото е Иамбол, Ямбол!

– справка в блога ни с парола "безистена и храм Безистена"

А и Марс, който е изкуствена орбитална станция на Извънземните, Които са Българските Богове и Божието светейшество и се намира само на 5 – 6 хиляди километра над диска на плоската Земя, е също изконна Българска собственост и дестинация, видимо от разсекретеното му име !

МАРС=Мария и Иса 

Скоро кои пак бяха ходили на Марс и кацаха, че и смешни снимки ни показаха като на бавно – развиващи идиоти!
Ходили на Марс – с баба си на хвърчилото са ходили, както виждате на Кои е Марс и в Чиято власт е летенето до Марс и летенето с баба си на хвърчилото!

НА БАБА СИ НА ХВЪРЧИЛОТО=Богиня Диана и Бог Исуш Бълхарина

За нашите научни лабораторни експерименти за доказване на изкуствения конгломератен бетонен характер на мегалитните светилищни конструкции в Метеора и техния Български генезис, ще ни помогне пасаж от статията ни по тази тема 

Разследване на в – к Десант и bezistena: Какво построи Доган на мегалитното светилище Чукалята срещу остров Болшевик – наблюдателен пункт или психотронен генератор?
http://bezistena.blog.bg/history/2015/10/14/razsledvane-na-v-k-desant-i-bezistena-kakvo-postroi-dogan-na.1399325 

––––––––––––

Нашите феноменни Предци – Българите, които са Свещената Божия жреческа каста и феноменните пост – сътворенчески подизпълнители на съзиданието на света,

СЪЗИДАНИЕ от=от Диана и Исуз=от Дионисиус,

които са и Духовните водачи и интелектуален елит на всички племена и народи по света –
 всички бивши нефеномеинни безкултурни тракийски племена, които те са разселили от Тракия и България по целия свят и са ги култивирали и цивилизовали, са застроили от дълбока древност земите на днешна България и Балканите със сложна система от енергийни изкуствено построени скални мегалитни светилищни съоръжения по възловите енергийни места на България, които места са в непрекъсната енергийна и материална връзка помежду си, образувайки така енергийната светилищна мрежа и система на България, с която се поддържат в балансиран жизнен комфортен режим всички параметри на природните и биологичните условия за нормално функциониране и живот на хората.

Същата мегалитна светилищна енергийна мрежа и система Българите изграждат при експанзийните си разселнически мисии с тракийските племена по целия свят, като по този начин те създават единната световна енергийна мегалитна светилищна система на планетата Земя, благодарение на която функциониира и съществува в деликатен крехък енергиен баланс и в сложна връзка природата и живота на нея, чийто главен Божи експериментален апотеоз и апогей е човекът.

АПОТЕОЗ И АПОГЕЙ на=на Богиня Диана и Бог Иза 

Централната енергийна база и команден светилищен център на световната мегалитна светилищна система, е България, за което ни уведомяват в прав текст най – големите в света феномени – Българските пророци и Посветени Паисий, Раковски, Петър Дънов и Ванга, както и в индеректен кодиран порядък всички Посветени на света, които задължително са от генната потомствена каста на Българските жреци, както и всички манипулирани Библейски документи и засекретените древни документи, които ние разсекретяваме и изнасяме за вашето просвещение в нашия блог посредством всепроникващата мощ на Свещеният шифър.

Операторите на тия енергийни светилищни съоръжения са Българските жреци и техните генетични потомци сред другите племена, продукт на тяхното генно феноменно инженерство, които жреци – оператори реализират своите феноменни свръхестествени познания и способности на светилищата, които са високотехнологични съоръжения за материализиране на безкрайната енергия на Святият Дух за духовните,здравните и материалните потребности на хората.

Този статут на България като главен и централен енергетичен и команден център на планетата, и на Българите като феноменният Духовен и интелектуален елит на всички племена, е най – старателно скриваната трансепохална тайна на човечеството, поддържана с всички средства от враговете на Българите с инструментариума на перманентният и тотален геноцид връз Българите и пълна информационна цензура през вековете.

В най – скритите свръхсекретни документи и архиви и планове на тайните служби и разузнавания на всички големи и по – малки световни сили и държави,висша стратегическа цел № 1 и върховна тайна доктрина на управленческият им елит, който всичкият е от Българският род Дуло и неговите династични импланти и ашладиски сред всички племена, е да завладеят България, която е същинският сътворенчески Земен Рай и Обетована Райска Земя (за което ние ви превеждаме неограничено количество и обем автентични документи в статиите ни), и да черпят и ползват екстрите и благата му, които мегалитната светилищна система осигурява за оторизираните Свише да я управляват и експлоатират, а те са само Българските феноменни жреци и техните съвременни потомци – ние, Българите!

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария

ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ=Богиня Мат и Бог Иза

Описваната и прорицавана Битка за Троя, се отнася за битката за Раят –

ТРОЯ=РОЯТ=Раят  

сиреч за България, която битка вече 1500 години
(след преврата и убийството на Българския Император Флавий Анастасий I от неговия  братовчед и началник на охраната му и агент на византийците Флавий Юстин 
 I на 9/10 юли 518 г., с което се сложи начало на разпада на Свещената Българска империя /133 – 518/, фалшифицирана след 1000 години като никога не съществувалата "Римска империя" и началото на първото дълбоко скривано византийско робство на България от 518 до 681 г)
се води непрекъснато с всички средства и чийто последен решителен етап нашите душмани провеждат сега с всички глобални световни и регионални войни, събития и процеси, които се вихрят в света, непонятни за непосветените, и чиято крайна цел е България и затриването на Българския Божи род и народ, която юдова и адова перманентна мечта обаче няма да се случи, а ще се случат всички прорицавани транепохални събития по установяване на 

Божието Българско царство на Любовта,Братството и Мира по цялата Зема!

Амин!

В тактиката за завладяването на Троя, която е Земният Рай – България, на преден план и на първо место стои първо завладяването на централните възлови светилищни мегалитни енергийни съоръжения и комплекси или при невъзможност тяхното унищожаване или ограничавана на достъпа до тях за Българите, които са генетичните феноменни потомци на жреците и потенциални бъдещи скорощни оператори на светилищата, за което ви просветихме и в статията ни

Из свръхсекретните архиви на НАТО и Русия: Какво търсят в България главите на западните страни и НАТО, което руснаците не можаха да намерят 45 години?
bezistena.blog.bg/history/2015/01/25/iz-svryhsekretnite-arhivi-na-nato-i-rusiia-kakvo-tyrsiat-v-b.1332884 , 

В най – секретните карти на турските тайни служби и разузнавания, съставени връз основа на пленени древни Български документи, са означени основните и възловите, както и всички други десетки и стотици хиляди светилищни обекти в България, и по които карти и юдов план са работили турските военни щабове и тайни служби и техните мозъчни тръстове и идеолози юдео – фанариотите по време на завладяването и 500 годишното робство на България, с които карти работи и "езотерикът" Доган и цялата пета колона на Турция в България – институционално прикрита зад главното мюфтийство, за което ви просвещаваме в поста ни 
 
СЪЕДИНЕНИЕТО на България,замислено и тръгнало от Ямболските жречески поселения по Средна гора
bezistena.blog.bg/history/2015/09/06/syedinenieto-na-bylgariia-zamisleno-i-trygnalo-ot-iambolskit.1389672

Научна историческо – археологическа статистическа истина и постулат е, че всички ранно и по – късни християнски храмове и свещени места, са построени 100 % задължително върху древни езически орфически тракийски (Български) светилищни обекти и съоръжения.
По – късно всички мюсюлмански светилища и храмове джамии, текета, медресета и други на османските нашественици – завоеватели, са построени върху разрушени или преустроени християнски светилища, т.е. върху езическите светилищни съоръжения.
Сиреч основната битка срещу Българите се води на езотеричния феноменен пси –   енергиен фронт на светилищната енергийна система, прикрит зад религиозен псевдо –   духовен параван.

В мисията на екипа ни ние имаме и основната задача да разкриваме скритото на най –   потайните места Българско непреходно материално богатство, което ни е Божие Бащино и Майчино наследство.
Това материално наследствено богатство са мегалитните светилищни скални енергийни комплекси, които са пред очите на всички, но понеже от паметта ни е изтрит чрез многовековният геноцид и тотална цензура споменът, че те са изкуствено построени съоръжения, въпреки, че те са пред очите ни, и с уникалните си неестествени форми, строеж, конструкция, състав и необяснима поява и генезис, те найстойчиво ни съобщават, че са изкуствено построени, невежието и непосветеността ни, както нищата ни представа за свръхестествените феноменни инженерни способности за Предците ни да строят грандиозни съоръжения, не ни позволяват, както каза Света Ванга, да ги познаем че са изкуствени строежи, или че според нейните думи са пирамиди, построени от хората!

Ние затова идваме да променим от основи представите ви за произхода, същността и предназначението на тия обекти, да положим високоинтелектуалния ви разум и мисли на верните логически аналитични разсъждения, чрез които да познаете безценното ни и непреходно мегалитно материално наследство, завещано ни от Боговете ни не само за туристическа атракция и възхищение от феноменните стротелни познания и способности на Предците ни, но и за възстановяване и упражняване на наследствения ни жречески занаят – производство на духовни, здравни и материални блага за задоволяване универсалните потребности на хората чрез материализиране на даровете на безкрайната енергия на Святият Дух посредством скалните светилища, които са мултифункционални високотехнологични съоръжения и инсталации и Рогове на изобилието за всякакви блага! 

РАЗУМ=Иза и Мария

ЗАНАЯТ наследен от=наследен от Иза и Диана

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза Българина

Сега върху базата на това просвещение и новите познания за феноменните способности на предците ни и техните свръхестествени възможности специално в строителството на колосални и гигантски за нашите представи обекти, с които способности ние ви запознаваме методически в продължение на 350 (вече над 1200) документални просветителски статии, както и по – горе в настоящото ни съвместно разследване, ще ви "светнем" защо Доган толкова драпа да вземе остров света Анастасия – това нищо и никакво парче вулканична скала в морето, както казват учените, и че туристическата му стойност и евентуална печелба въобще не са водещи в коварния му адов таен план! 

ЩЕ ВИ СВЕТНЕМ за=ШТЕ ВИ СВЕТНЕМ за=за Бог Исуш и Богиня Мат Диана

https://www.youtube.com/watch?v=v1GuBTfrUbc


Остров Света Анастасия
 
Значи Българските високо квалифицирани и авторитетни учени – геолози от школата на Георги Златарски, която е подразделение от историческата школа на брат му Васил Златарски, и които учени са разбирачи по произхода на земните геоложки структури и форми, казват в академичните документи за произхода на остров Св. Анастасия, което и авторите на филма добросъвестно логично и резонно повтарят, че островът е парче вулканична скала, възникнал преди хикс милиона години.
Ние се правим на улави и че не знаем за епохалните фалшификации на геоложката наука по отношение на дефинираните от нея подобни обекти като "природни геоложки  феномени", и тръгваме да проверим как е направила природата и това нейно феноменно изделие за 5, 10, 100 или 500 милиони години – колкото ни кажат напосоки учените за по – голяма достоверност на хипотезите им, за които те пропускат да споменават, че са хипотетични допускания без никаква гаранция за истинност.  
 
Ще тръгнем първо по море към острова.

image

В далечината островът ни прилича на го – о – о – лям остров.

image
 
Колкото повече се приближаваме, толкова по – неголям ни се вижда и струва...

image
  
В далечината далече зад острова се задава немного голям кораб – танкер, като колкото повече се доближаваме до големия остров, толкова повече започва да се вижда неголемия кораб, който като се доближихме още, се разбира, че... 
  

image
 
...се разбира от пръв поглед, че неголемият в далечината кораб е доста по – голям на дължина и на височина от нашия го – о – о – о – лям остров.

image
 
Като се доближихме още, с изненада разбираме, че големият остров съвсем не е голям остров, ами е доста малко островче, сравнен дори с един неголям кораб – наистина, както полунаучно – полупоетично учено поетите се изразяват, това е парче вулканична скала сред морето.

Почваме да се дивим по това парче вулканична скала, но с предварителното вече предубеждение и съмнение, е ли или не е природно формирование, не е ли или е изкуствено изграден строителен обект?

image
  
Колкото повече се взираме в скалната конструкция на острова, толкова повече тя ни прилича на един монолитен строителен обект с характерните особености и форма на типично плато, построено от отлят в кофраж бетон 
 
Остров Света Анастасия с идеалната конструкция и характеристика на малко плато с височина едва 12 метра, получено чрез изливане на бетон в кофражни форми.

През последните години учени и изследователи установиха, че огромни скални конструкции, които досега се смятаха за природни творения, са били изработвани от древни феноменни строители, които са  ги отливали на место с високо устойчив на времето и природните условия бетон с високо качество по неизвестна технологична формула и метод.
Това е установено в специализирани реномирани западни строителни лаборатории, примерно за облицовъчните конструкции и други големи строителни елементи на огромната  220 метра висока пирамида на Слънцето в древно – Българския светилищен жречески център град Високо в Босна.

30 000 годишна пирамида в Босна е построена с цимент направен от хора
https://media.newage.bg/любопитно/пирамиди-босна

Анализа на материалите, използвани за градежа на пирамидата е направен от 5 независими института и показва, че пирамидите в Босна са направени от висококачествен цимент направен от хора. Това откритие би трябвало да опровергае скептичните твърдения за автентичността на босненските пирамиди.

Върху изясняването на това кой и как е построил тези пирамиди работи екип от над 200 учени от цял свят, които изследват не само материалите от които са построени, но и енергията, която генерират. 
Според тях нашите предци са използвали енергията на пирамидите за подобряване благосъстоянието на обществото.Те са използвали енергията за геотермален транспорт, климатология и подобряване на човешката физиология и здраве.

Босненската пирамида на Слънцето е най – голямата каменна постройка с формата на пирамида на Земята.
Тя е висока цели 220 метра и се намира в местността Високо в Босна и Херцеговина.

Резултатите от изследванията публикувани в Политехническия университет в Торино показват, че пирамидата е изградена от инертен материал, подобен на този от който се е правил и бетона в древен Рим.
Тези резултати бяха потвърдени и от анализа направен в университета в Зеница в Босна и Херцеговина.


Независимо изследване на известния френски учен Джоузеф Давидовиц, член на Международната асоциация на египтолозите потвърждава това твърдение. Той също направил микроскопски анализ на материали от пирамидата и заключил, че става въпрос за древен бетон. 
Той добавя още, че пробата, която е изследвал съдържа калциев/калиев геополимерен цимент, на който не може да определи точната дата, но най – вероятно става въпрос за древна техника за приготвянето на цимент, използване и от египтяните преди 3500 години. 
В една от своите книги проф. Давидовиц стига до извода, че на база на историческите и научни проучвания, египетските пирамиди са построени с агломериран камък (варовик притежаващ качествата на бетона)."  
 
Само за ваша справка, страната Босна и градчето Високо са доказани от най – дълбока древост Български територии, население и култура, като през средновековието са база на преследваните в България от псевдо – Исусовата юдео – византийска църква Богомили – един от най – чистите кланове на Всемирното Бяло Братство, които са читавите генетични потомци на Исус и Мария Магдалена. 
За да не се разкрие именно тази истина и информация, още от началото на откритието на Българина проф. Семир Османагич срещу него скочиха организирано всички заговорници срещу Българите от "академичните" среди на цял свят, които  и досега въпреки всички изумителни разкрития по безспорно изкуствено построената най –  голяма пирамида в света (докато още не сме започнали да разкриваме пирамидите в България), продължават да отричат изкуственият строеж на пирамидата – абсурд, съпоставим с отричане на изкуственото построяване на Айфеловата кула примерно! 

СЕМИР=СЕ МИР=Иса и Мария –
феноменен генетичен жречески поомък на Българските феноменни строители и оператори на светилищния пирамидален комплекс от пет пирамиди в град Високо,
на когото Боговете ни Исус и Мария Магдалена възложиха разкриването на тайната на този светилищен център на Българите, който ние с него и с вас скоро ще пуснем в работа.


ВИСОКО=ВОК ИСО=Бок Иса 

БОСНА=Бог Иса 
 
За повече информация вижте нашия събрат и съекипник и бургазлия Асен Асенов –Хермес, който води групите до Босна 

Та да си дойдем на думата: 
– целият остров света Анастасия е изкуствена пирамидална светилищна конструкция и постройка тип "плато", построена от цемент и бетон по горната технология, която е патент единствено на Българските феноменни жреци, които са и високотехнологични строители и инженери – енергетици! 

image

Тия скали въобще нямат и най – малка прилика с типичните вулканични скали!
Когато ги разгледате отблизо на место, ще констатирате категорично, че материалът, от който са съставени, е от изкуствен бетон от цемент и зърнест конгломератен пълнеж.

image

Ето и съпридружителният документ до острова, доказващ тази строителна технология –типичен строителен елемент, излят от конгломератна смес, чиято ронеща се структура свидетелства за изкуствения му състав и произход.

По същата технология феноменните ни предци са строили и огромният мега –  светилищен 100% изкуствено построен комплекс Белоградчишки скали от най – малката и до най – високата скала, фалшифицирани като "природни геоложки феноменни", за да не познаем Божието ни феноменно материално наследство и почнем да го ползваме по предназначението му – сиреч да творим чудеса!  

Ето и "вълшебната ръка" на българските геолози – изкусни вълшебници фалшификатори, които с няколко реда сменяват генезиса и статута на Божиите феноменни творения и ги скриват от невежите ни очи и манипулиран интелект, и ни лъжат вече век и половина също като гръцките геолози, че 

"тези фантастични скални фигури и малки долини със стръмни вертикални склонове са се оформяли в продължение на стотици милиони години в резултат на ерозия, денудация, растеж на мъхове и лишеи и други природни фактори.
Образуването на Белоградчишките скали започва през пермския период преди около 230 милиона години, (тука яко бием гърците с техните само 65 милиона години!) в края на тектонския цикъл, създал Стара планина и повдигнал региона около Белоградчик.

По-късно през периода триас регионът става дъно на плитко море. По същото време разрушаването на палеозойски скални формации оставило огромни количества чакъл (за да обеснят и оправдаят чакълестият конгломератен състав на скалите), пясък и глина, които били складирани от реките в басейна на морето. Утайката се натрупвала и постепенно образувала плътни дебели образувания, които с течение на времето, повлияни от силата на водата, ставали добре закръглени и компактни."

Така с тези десетина реда "научни" обяснения български и чужди геолози от цял свят от фалшификаторската школа на Джеймс Хъттън (James Hutton) – "бащата" на съвременната геология, лъжат академично и водят за носа милиарди хора на Земята, за което ние им плащаме милиарди да ни будалкат и водят безпросветни и доверили им се в поробление и заколение като безмозъчни овце!


Вижте сега как без пари и напълно безмъзмездно ви показваме истината за Белоградчик и този тип мегалитни светилища от конгломератния бетон!

image

Точно на главната врата на крепоста на Белоградчишките скали нашите Предци –феноменните строители на грандиозните скални светилищни кострукции, са ни направили малка зикуратна пирамида, част от която е посочена и рамкирана с червения маркер на трите снимки,  
 
image




image

   
...на която се вижда ясно и беспорно, че пирамидата е изработена от изкуствени бетонови конгломератни отливки, демонстриращи основния тип строителство на целия изкуствен мегалитен светилищен комплекс Белоградчик, за който отявлените антибългари № 1 и № 2 – съответно професорите братя Златарски

(Васил – историк, продължил анти – българската историческа школа на юдовото данайско изчадие Иречек, и брат му Георги – създал геоложката наука в България с единствена цел и задача №1 да скрие изкуствения произход на хиляди мегалитни светилища в България, обявени от него и брат му Васил за "природни феномени")

и техните съвременни ученици – фалшификатори геолози и историци, ни будалкат и лъжат най – нагло и наивно елементарно вече повече от 150 години, че Белоградчишките скали са феноменни творби и дело на " ненадминатият " творец и ваятел природата!

И ние им вярвахме като последни будали, въпреки висшият ни феноменен интелект, ум,  разум и логически разсъдък, но временно в латентна дрямка.

image

Малката пирамида на главната порта на крепостта и платен вход за скалния комплекс, на която се е облегнал синът ни Кристиян, е построена от Предците ни – жреци като еталон за мостра, документираща нагледно изкуствения бетонен и конгломератен характер на всички пирамидални конструкции в Белоградчик, . 

Вижте кои са майсторите на Белоградчишките скали:

МАЙСТОРИ=Иса и Матара

МОСТРА=Иса и Матара

ЕТАЛОН ЗА МОСТРА от=от Дуло на Иса и Матара 

ПИРАМИДА ЗА МОСТРА от=от Богиня Диана Матара Мария и Исуз
 
КОНСТРУКЦИЯ от=КОНСТРУКТСИЯ от=
от Кан(Жреци) на Диана и Кристос=
от Кан (Жреци) на Диана и Исус от Тракия 

image

Безапелационен материален видеофайл от преди 20 000 години от мострената пирамида на главния портал на Белоградчишката крепост, който заснехме и  демонстриращ и документиращ производствената технология и изкуствения произход и строеж от конгломератен бетон на Белоградчишките скални светилищни панели и конструкции, по която абсолютно съща технология е построен и светилищния мегалитен комплекс Метеора !

МОСТРЕНА ПИРАМИДА на=на Богиня Диана Матара Мария и Иса 

image

А ето и кои са авторите и проектантите на гигантския 
Белоградчишки мегалитен изкуствено построен светилищен компрекс, на който преди близо десетина години провеждахме фамилиен жречески пилигримски поклонически ритуал в подготовка на активирането на тези високотехнологични мултифункционални комплекси за производство на духовни и материални блага и творене на чудеса от безкрайната енергия на Святият Дух !

БЕЛОГРАДЧИК=БЕЛОГРА  Д  ЧИ  К =
Българи Диана Ешуа Кая=Кая (скално светилище) на Диана и Ешуа България  

БЕЛОГРАДЧИК=БЕЛОГРА  Д  ЧИ  К=Българи Кан (Жреци) на Диана и Ешуа 

––
 продължаваме с конгломератния изкуствен светилищен комплекс Света Анастасия.
   

image
 
Конгломератен бетонен панел от цемент и пълнежен материал, с каквито е построен целия остов света Анастасия.
Изкуствена конгломератна отливка!

image

Конгломератен бетонен панел от цемент и  пълнежен ситен зърнест материал, поддал по този характерен начин за тъкъв материал на ударите и ерозията на вълните и атмосферните условия.  

Ето и производствения секрет и тайна К
now how, състав и производствената листа на Българската фирма за светилищни панели и съоръжения :

ЦЕМЕНТ=ТСЕМЕНТ=Иса и Мат Диана

БЕТОН=Богиня Диана 

БЕТОН АРМЕ=Богиня Диана Мария=Богиня Матара 

ЦЕМЕНТ И БЕТОН АРМЕ=Иса и Богиня Диана Мат Мария  – 

най – качественият и стабилен здрав бетон, който е и наименование за най – силната конфигурация в покер – играта, нарицателен израз за най – силната позиция в живота.

 
Нека след проверката на место, където ръката ни пипна и окото ни видя отблизо, че това островче е изкуствена мегалитна постройка на древните Български феноменни жречески строители – енергетици, от малогабаритната категория и серия, да проверим, или по –точно да оборим и развенчаем фалшивото "научно" твърдение на българските геолози от школата на Зратарски, че островчето е парче вулканична скала.

Първо никъде няма данни за нашето черноморие, че някога по него въобще е имало вулкани, но нека проверим и това твърдение и потърсим къде е вулканът.
За целта докато още растат закърнелите ни досега криле и никнат перата по тях преди да полетим, ще пуснем един дрон с камерата, за да хвърлим един обстоен поглед отгоре къде е задължителната вулканична конструкция, от която нашето парче вулканична скала е било парче от целия вулкан.
 
Щом островът е бил резултат на вулкан, то той като единствено подаващ се над морското ниво, следва задължително да е върха на хипотетичният вулкан – сиреч да е най – високата точка на вулкана. 
От което следва, че от острова надолу трябва да търсим характерната за вулканите задължителна конусовидна конструкция, която предполага наличието на стръмно спускаща се подводна планина, хълм или нещо подобно конусовидно, на която подводна планина островът следва да е върхът! 
 

image

Понеже от екипът сме все хора – инженери, свикнали всичко да мерим по няколко пъти и проверяваме и засичаме, проведохме тази задължителна проверка около острова.

Хвърлихме по няколко камъка по – близо и по далече от острова във водата – все цамбуркат и дрънчат на плитко и равно дъно.
Пешо, който знаете от предните ни приключения, че е най – екстремалният сървайвар изследовател от екипа ни, нагази във водата с джапанките да не си режи краката по мидите, и прецапа и се поразходи насам – натам около островчето.
Навсякъде равно и чисто дъно, плитко дето се вика "до пишка вода", Пешо стърчи като щъркел по мочурище и вика, че никакъв наклон и стръмнини няма около острова, ами все едно е на безкрайния плитък плаж на Златна рибка.
Ние това го знаехме и без Пешо да го констатира, обаче за да засечем информацията и по друг независим канал, нали със сина ми Стефан сме стари морски вълци – спасители и подводничари – харпунджии, турихме маските и шнорхелите и направихме няколко кръгчета около островчето.
Само дето се пулехме по плиткото дъно и носехме напразно харпуните!
Нито стръмни подводни хребети на вулкан и дълбочини имаше около островчето по –близо или по–далече, нито кефали или платирини!
Само равно и чисто дъно, каквото ще видим и след малко от камерата на дрона, а по тия плитчини ги нямаше и кефалите, само някакви изродени ухилени попчета – лихнуси, явно ударил ги хормона и нефтените отпадъци от нефтеното пристанище, променили им хилядолетния генетичен код, налитаха и се мъчеха да онождат зашеметени като тях от мазута вдигнали полите си и развели голотиите си мутирали медузи... 

Дронът се издигаше и на монитора се виждаше около острова и все по – надалече от него все еднакво плитко дъно, равно като "тепсия"!
Никакъв конус, никакви подводни планини и дълбочини, никакъв вулкан!
Никакъв конус, никакви подводни планини и дълбочини, никакъв вулкан, докъдето погледът стига само чисто и равно пясъчно дъно!

image
 

И още по – нависоко! 

ОШТЕ ПО НА ВИСОКО са=са Богиня Диана и Бок Исуш

Колкото и по – нависоко да го издигахме дрона, камерата никъде не откри и следа от мистериозния вулкан, който според нашите учени – геолози трябваше обезателно да бъде някъде около и под острова, за да оправдае неговото появяване и съществуване според изпадналите в цайтнот геолози!

Додето погледа стига – все равно и плитко дъно, без никакви вулкани!
Идеално место и опитен полигон за обучение на младите феноменни Българчета –жречета в дисциплината "Ходене по морето"!

Което ви казахме и преди да направим и това интердисциплинарно обследване!

Заключението на нашият екип след проведените от нас научно издържани изследвания, които оборват фалшивите научни теории за вулканичен произход на острова, потвърждава казананото от нас, че островът е изкуствено построен светилищен обект, което потвържават и следните негови съпридружителни проектни документи, които взехме от клиповете за острова: 

АНАСТАСИЯ=Тияна и Исас=Диана и Исус

ОСТРОВ БОЛШЕВИК на=Богиня Диана и Исуш Болкарина
изкуствено построено светилище на Българските Богове

ОСТРОВ ОТ НЕЗАПОМНЕНИ ВРЕМЕНА=ОСТРОВ на Бог Иза и Богиня Мат Мария

ОСТРОВА Е ПАРЧЕ ВУЛКАНИЧНА СКАЛА В МОРЕТО=
ОСТРОВА Е СКАЛА на Богиня Матара и Бог Ешуш Булкарина 
изкуствено построено скално мегалитно светилище на Българските Богове
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Сега въоръжени с тия познания и документи за една от многобройните Български феноменни строителни технологии и практики, легализирани и издадени ни от БАН
 – Божията Академия на Науките, ще докажем безапелационно, че и мегалитният светилищен комплекс Метеора е построен по същата технология на висококачествения конгломератен бетон от Българските жреци – майстори строители!

Подбрали сме серия видео –
 материали, по които на база просветителските документи по темата и интелектуалната ви проницателност и аналитична логическа компетентност, подкрепени категорично от статистическата им безспорна еднозначност, заедно да постулираме Българския изкуствен генезис и статут на Метеора като една прекрасна изложба от специализираното търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане СТРОЙКО ЕКСПО на конкломератни бетонови изделия и композиции на Българският стрителен гений, които скоро ще пуснем в експлоатация на ръчен режим за производство на духовни и материални блага и творене на чудеса!

СТРОЙКО ЕКСПО на=на Кан (Жреци) на Бог Кристос=на Кан (Жреци) на Бог Исус от Тракия

image 

Този катерач в Метеора съвсем случайно за него и съвсем неслучайно за нас, се е подпрял на един мегалитен панел от конгломератен бетон, за да ни покаже структурата му, докато приятелите му се изкачват по грапавата бетонова повърхнина на изкуствено построената конструкция на пирамидалното светилище...

Всички тези катерачи от Гърция и от други страни, лазещи и прегръщащи се със светилищните мегалити, знаете ли какви са?
Ето от чий род са те:

КАТЕРАЧИ=КАТЕРАТШИ=Кан (Жреци) от Рода на Диана и Ешуа 

Скоро ще го научат!

Ще ни помага и този филм на катерачите по конгломератните камъни на бетона на мегалитите:

https://www.youtube.com/watch?v=Ja3dMg9fAlA
Climbing in Mythical Meteora w/ James Pearson and Caroline Ciavaldini

Гледайте сега какви "чудеса на природата" са построили Българските жреци от 
мегалити от конгломератен бетон !

image 

–– мегалити от конгломератен бетон ...

image 

–– мегалити от конгломератен бетон ...
 
image 
   
–– мегалити от конгломератен бетон ...

image 

Свиквайте с грандиозните мегалитни строежи на Българските жреци!
  
image  

–– мегалити от конгломератен бетон ...

image

image

–– мегалити от конгломератен бетон ...

image

image

image

–– мегалити от конгломератен бетон ...

image

–– конгломерати...

image

–– мегалити от конгломератен бетон ...

image

–– мегалити от конгломератен бетон ...

image
   
– мегалит от конгломератен бетон ...

image  

–– мегалит от конгломератен бетон ...

image

image 

Малко катераче от Божия род по Божиите конгломерати...

image 

–– конгломерати...

image 
пирамиди от
 конгломерати...

image 

Огромни светилищни агрегати от конгломератен бетон...


image 
–– мегалити от конгломератен бетон ...

image 
–– конгломерати...

image 
–– мегалити от конгломератен бетон ...

image 

–– конгломерати...

 
image

image 
–– конгломератен бетон от близо...

image
 
 скала със структура на абсолютен бетон!
 
image 
–– конгломерати...

image 
–– конгломерати...

image 
 
–– мегалити от конгломератен бетон ...

image 
–– мегалити от конгломератен бетон ... 
 
image
 
image 
–– мегалити от конгломератен бетон ...

image
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=NkNnAOT4uk0
Метеоры Греция | Православные монастыри (greece) 

Сега руската Таня ще ни обясни как преди 20 милиона природата е направила тези великански стълбове, обаче влиза в противоречие с българските учени, които са се усетили, че някой като нас може да ги засече, че не може природата за 20 милиона години да ги извае тези геоложки феномени, и затова са вдигнали съвсем основателно мизата на 60 милиона, както пише в Българската Вики за геологията на Метеора.
И тука в спора вече се намесват гръцките учени като лицензирана и оторизирана меродавна институция, нали са бащи на съвременните науки и цивилизация, и викат авторитетно и с нетърпящо възражение академично доказателство:
– Сакън! Какви ти сийсе милиона години, бе вулгарос! Гледате от нас и плагиатствате, ама не сте разбрали! Природата ги образува тези цудни скали тоцно преди сийсе и пет милиона години!

То сакън бе турцизъм, и гръците много – много не ги ползват турцизмите да не се излагат, но и на гръцки да говорят, той пак е Българско лингва цивилизационно произведение от Българите култиватори и цивилизатори на народите, както и всичките до един турцизми!

ТУРЦИЗМИ=ТУРТСИЗМИ=Исуз и Матара Диана – 
специално създадени думи от Българските лингва майстори с ориенталско звучение от първоразрядни анаграмни комбинации от Божиите имена и характеристики, съставени с инструментариума на Свещения шифър за съхранение и пренос на сакралната Българска информация през цензурата и вековете.

САКЪН=КАН СЪ=Кан (Жреци) на Иса 

Гръцките учени презрително ни сакъндисаха, обаче си траят за руското Танче, която въпреки че в руската Википедия пише като в нашата за 60 милиона години, ги изкара съвсем млади – само на 20 милиона години, и както тръгна да ги подмладява още малко аха да каже, че никаква природа не ги е правила тези скали и да се присъедини към нашия отбор, от който е без да знае тя, още повече и че ни предостави поредното видеодоказателство в долния кадър от филма след 1:18 мин. за изкуствения конгломератен бетон на скалите, върху който тя като рекламен агент на фирмата –
производител за строителни материали и бетон балансира и дефилира, за да можем ясно да видим състава и вида на изделието...

СЪСТАВ от=от Исус и Богиня Диана 

ЯСНО ДА ВИДИМ=Иса и Богиня Мад Диана

ЗА ДА МОЖЕМ да видим=да видим Ежуз и Мад Диана 


image
 



image
 
На този кадър в 3:6 мин Таня ни казва и демонстрира, че скалите на Метеора са правени абсолютно също както тази съвременна стена от конгломератен бетон, съставен от слепващ материал цемент марка 500 и камъни и чакъл за пълнеж, само дето предназначението и габаритите на изделието са различни! 
  
image 
 
image

image
   
image

Ясно видими прецизно сглобени и монтирани помежду им конгломератни бетонови светилищни панели!

image

image

Манастирът Ипапандис

ИПАПАНДИС=Богиня Диана и Бог Исус 

image

image

Манастирът Преображение Господне или Големият Метеор (Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, Μεγάλου Μετεώρου, Метаморфосис Сотирос, Мегалу Метеору).
Най – големият манастир, основан 1340 г. от свети Атанасий Метеорски, в който 

има отшелници 

Ето, гърци, да знаете Кои са Авторите и Майсторите на метаморфосисите, белким разберете, че всякакви Извънземни, Дяволи, Сатани и Духове, дето ви вземат акъла, са Българските Всесилни и Всемогъщи Богове и Техните Светии – всички Българи, които могат да се преобразяват на каквито пожелаят и правят каквото си искат!

МЕТАМОРФОСИС=Богиня Мат Мария и Исус 

ОТШЕЛНИК=Кан (Жрец) от Дуло на Ешуа 

Отшелниците са жречески потомци на Исус от Неговия династичен род Дуло, на които Той е отредил тази мисия за живот с материални лишения и духовно общение с Него, дори и да не Го познават още Истинския, винаги на скални светилища или манастири, които задължително са построени върху езическото светилище  

Ето и другата им Българска Божия легитимация – думата за отшелник на гръцки erēmitēs :

Еrēmitēs=Матара и Иса 

image

image

Величествената зикуратна пирамида в центъра на енергийната мегалитна каскада, която е Командният център на управление на Българския светилищен енергиен комплекс Метеора.

ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА на=на Иза от Тракия и Богиня Мадара  
 
Ето още една серия от Българските манастири, построени по Българските скални мегалитни езически светилища, за да приютят и съхранят на тях в живототворящата енергетика на Святият Дух свещения Божи Български феноменен ген, имплантиран у тези монаси – отшелници!

МАНАСТИРИ на потомци на=на потомци на Иса и Матара 

МОНАСИ от=от Ма (Богиня Майка) и Иса=от Ма (Майка Мария Магдалена) и Иса  
 
image

image   
image

image

image

image

image
 
image

Нали знаете категоричното безалтернативно правило – постулат при изграждане на християнски храмове, параклиси, църкви, манастири и др. – винаги и задължително те се надграждат върху древни езически светилища – правило, което е абсолютно задължително и спазвано и при свещените места на Исляма, Юдаизма и Будизма, който факт аргументира тяхната обща основа върху най – древното Познание и Учение за Българските Богове – Учението на Разума, което Света Ванга прорица (съобщи ни Божия проект), че съвсем скоро време ще премахне в раз всички досегашни разделителни – конфронтационни религии и ще ги замени безапелационно с

УЧЕНИЕТО НА РАЗУМА=УЧЕНИЕТО НА Иза и Мария  –
 
Учението на Българските Богове за живот по Техните безалтернативни правила, закони и норми за Любовта,Братството и Мира и феноменни практики 

И без присъствието на тия манастири ние знаем за изкуственото построение на тия мегалитни светилищни комплески, като присъствието на манастирите само потвърждава статута на мегалитите.

И накрая задължително ще напомним, че една от фунциите на тия мегалитни светилищни комплекси е да са портали към измеренията и световете на Време – пространствения континиум, на които портали другото наименование е космодруми на Извънземните.
А другото истинско име на Извънземните е:

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка) 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, все Българи, както и феноменният потомък на строителите на тези грандиозни строежи и посветен Българин – Свети Майстор Кольо Фичето  

МАЙСТОР КОЛЬО ФИЧЕТО=Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Матара Диана и Исуш 
––––––––––––––&ndas




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
16.01.2019 13:41

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. saankii - !!!!!!!
16.01.2019 14:25
толкова потънах в историята...та ..забравих да гласувам..
6++++++
Иване,Бог с теб!
цитирай
3. codetroina - :-))))
16.01.2019 15:07
аз съм Юлия, да не ме ..объркаш...
поклон пред Делото ти,човеко!!
талант, труд,Любов, смелост..дързост..Всичко ти дал Бог Исса..
цитирай
4. bezistena - толкова потънах в историята. . . та. ...
16.01.2019 17:53
saankii написа:
толкова потънах в историята...та ..забравих да гласувам..
6++++++
Иване,Бог с теб!


Благодаря ти, saankii, за споделените емоции от просветителската ни лекция и изключителната ти оценка за нас, която е заслужена, защото е оценка за нашите съекипници от Горе, които използват нас и блога ни за просвещаването на Българите във връзка със скоро предстоящите епични събития по Изпитната сесия на трансепохалния семестър на екстремалната дисциплина и риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация"!

Затова е и нашият подарък за тебе – твоят сакрален аватарен индекс в жреческия регистър :

saankii=kan isa=Кан (Жрица) на Иса

Опитай сама да си преведеш истинското си име – ако ни го кажеш, ще ти помогнем.

ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ от=от Бог Исуш и Богиня Диана

–– и сега внимание при кои сме на зъдължителен семестър на риалити драматизацията и задължителната за всички сесия в подготовка на просвещението ни за Спасението ни!

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Матара Диана и Исуз

СЕМЕСТЪР при=при Исус и Матара

СЕСИЯ при=при Исус

Благодаря за благословението "Бог с тебе!", и все повече проумявай и познавай Боговете ни, Които са постоянно с мене и с тебе!

БОГ С ТЕБЕ=Бог Иса и Богиня Диана

БОГ С ТЕБЕ И С МЕНЕ=Бог Исус и Богиня Ма (Майка) Диана

С Любов от мене и от екипа и съекипниците ни, от които вече си и ти!


цитирай
5. bezistena - аз съм Юлия, да не ме. . объркаш. . . ...
16.01.2019 18:42
codetroina написа:
аз съм Юлия, да не ме ..объркаш...
поклон пред Делото ти,човеко!!
талант, труд,Любов, смелост..дързост..Всичко ти дал Бог Исса..


Поклон и благодарност, Юлия, за спонтанната ти и сърдечна оценка, която е искрена радост и насърчение за мен и екипа ни, защото това е доказателство и за другите Българи, които просвещаваме, тъй като колкото повече такива високоинтелигентни Българи с непримирим Дух и боляща Душа за Българското като тебе, проумяват сложната и нечувана и невиждана никъде другаде и досега материя на публикациите ни, толкова повече и те ще се насърчават и техните публични признания за истинността им ще свидетелстват и поощряват другите незапознати още с документите ни да търсят Истината за светоустройствените тайни, който Боговете ни ни разкриват в Техния наш блог!

Благодаря ти и за дързостта ти да ни рекламираш в днешния си постинг, като освен че те насърчавам да го правиш емоционално и спонтанно като сега, ти напомням, че си не само наша синергитична съекипница, но си и наша генетична феноменна родственица от общия ни жречески род Дуло на Исус и Мария Магдалена, та затова мисията ни и задължението ни е да се подкрепяме взаимно, за да увлечем и другите и ги изведем от временното им латентно безпаметие и безхаберие!

Благодаря за добрите искрени и силни думи и за семейството ми, и защото продължаваме с тебе заедно напред, ще публикувам единия коментар от постинга ти

" имате ли..нерви!?"
http://codetroina/muzika/2019/01/16/imate-li-nervi.1642517

–––– Нека, колкото може повече хора...
намерят време за този блог.Инфото в него е без Аналог..
за мен, като една отявлена и много критична читателка...
това е невероиятнооо...пътуване..
дума в дума...следа по следа...и, така до края на Света.
дерзайте,братя,Бъдещето е наше...––––

Бъди благословена, Юлия!

И защото с тебе сме от династичния жречески род Дуло със сакралната Божия животинска змейска хералдическа символика с 12 рептилски синонима – Ел (Ил, Ал, Юл), Змия, Ламя, Дракон, Хала..., в чест на твоето змийско име Юлия=Ел, Юл – змия, змей, и на острия ти език, предизвикан от постоянното змийско съскане в рептилника на блог.бг – то, с удоволствие посвещаваме и на тебе тематичния ни по този сюжет постинг :

"Бъди смирена и праведна свята змия, но съскай и се гордей и се възгордей и извиси, че си смирен, сиреч Божествен!"
http://bezistena/history/2017/02/07/bydi-smirena-i-pravedna-sviata-zmiia-no-syskai-i-se-gordei-i.1508152

И веднага включвам във фоновата плейлиста на постинга ни проникващия в Душите слънчев химн Lovely Sunny Days от постинга ти на ангелогласния читав Български династ сред юдео=данаите Демис Русос!

Demis Roussos=Син (потомък) на Исус и Мадара

Sunny Days=Диана и Исус=Дионисиус
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676421
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!