Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2013 14:13 - ЧУДО В АЛАДЖА МАНАСТИР
Автор: havel Категория: История   
Прочетен: 5269 Коментари: 7 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Духът на Рим Папа се яви на 2 семейства навръх Великден и обяви: „Иде времето” image

Снимка:bg.wikipedia.org

Българи – гастарбайтери в Гърция, разказаха пред „Всеки ден” за изумлението си от скалния Аладжа манастир във Варненско. Семействата посетили древния паметник по време на великденската си ваканция у дома и се „сблъскали” с духа на някогашната монашеска обител – Рим Папа. Едва след това нашенците разпитали и разбрали повече за видението, което се появява през пролетта и есента. То не осенява всеки, а само посетители, които Рим Папа избира.

Двете семейства – съпрузи с общо четири деца, се намирали в параклиса на най-горния етаж на скалния манастир, където на свода е нарисуван ангел с тайнствена усмивка. Това се случило във втория ден на Великден. Изведнъж сякаш всичко около мъжете, жените и децата изчезнало и се появил висок бял мъж, направен като че ли от облаци. Той бил спокоен и леко усмихнат, подобно на нарисувания на стената ангел.

Пред изумените хора видението промълвило: „Иде времето”. Белият мъж не си отварял устатата, но всички в двете семейства са сигурни, че са чули точно тези думи. После монахът се завъртял по веднъж около децата и изчезнал така внезапно, както се и появил. Едва тогава всичко наоколо придобило естествения си облик – малък параклис в скалния Аладжа манастир с много посетители в празничния ден.

„Не се изплашихме, но бяхме като замаяни. Чудехме се наистина ли сме видели това, което видяхме, и какво всъщност се случва”, разказва 41-годишният Георги Иванов пред „Всеки ден”. „Децата сякаш го приеха по-нормално от нас, възрастните. Излязохме от параклиса, който прилича на голям килер, и едва долу на площадката един от продавачите ни разказа за духа, който живее в Аладжа манастир. Когато му казахме, че сме го видели, човекът възкликна: „Това е чудо! Не се е случвало досега. Рим Папа обикновено казва, че има още време. А на вас е казал, че времето е дошло”.

„Търговецът ни разказа, че духът се нарича Рим Папа и обясни, че явно времето България да стане много важна страна е дошло”, продължава необикновения си разказ Георги.

Търговецът разказал, че според легендата, когато Рим Папа промени отговорите си, тогава ще дойде времето България да спасява света с чудесата и тайнствата, които са по земите й. „Много свят ще бъде разрушен и много хора ще търсят нова земя и нов дом за себе си – я от войни, я от природни стихии. И ние ще трябва да приютяваме тези хора, защото България ще остане непокътната”, твърдял търговецът, който обяснил само, че някога бил учител.

Той разкрил, че досега духът на Рим Папа питал хората така: „Има ли пръчки в Хачуката, т.е. в местността жените раждат ли още и кравите телят ли се”. Когато запитаният отговорел с „да”, Рим папа казвал: „Има още време!” После затварял очи и изчезвал. Щял да прави това, докато се промени светът около манастира и вековната гора. После щяло да се случи нещо необикновено, но какво – никой не знае. А щом вече духът на Рим Папа казал, че времето е дошло, значи промените наближават и времето на силната България идва.

Автор: Vsekiden.com




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. shtaparov - Чул Господ да дойдат мечтаните добри времена
07.07.2013 11:41
Чудото е неоспоримо и чул Господ да дойдат мечтаните добри времена за България: небесното покровителство ни е било винаги необходимо. Дай Боже късмет!...
цитирай
2. havel - -shtaparov ...Амин!...
07.07.2013 12:14
След всеки връх има пропаст....но след всяка пропаст има нови висоти и върхове нали!...не трябва да се губи вяра и надежда за по добро бъдеще!....
цитирай
3. shtaparov - Не трябва
07.07.2013 20:12
Не трябва разбира се- в никакъв случай не трябва!
цитирай
4. silverunicorn - вяра
08.07.2013 12:30
havel написа:
След всеки връх има пропаст....но след всяка пропаст има нови висоти и върхове нали!...не трябва да се губи вяра и надежда за по добро бъдеще!....

Тангра да ни дава Сили и Мъдрост!
цитирай
5. havel - -silverunicum Аз също се моля!...
08.07.2013 14:41
Ще се постарая следващият ми постинг, да бъде за подобен знак, даден ми от Тангра !...
цитирай
6. bezistena - Знайте всички:в езотериката и с...
09.07.2013 06:02
Знайте всички:в езотериката и сакралния духовен свят се знае и следва абсолютния неотменим ПОСТУЛАТ(Бог Иса Дуло и Диана),че свещената информация ВИНАГИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се транслира и съхранява в зашифрована форма с най-висша степен на засекретеност и херметичност,като кодовия ключ се пази най-старателно от тесен кръг Посветени!
Божията информация,която се свежда до човеците,е точно в тази категория на висша секретност и конфидициалност.Ретранслаторите на Божиите послания са Светците,пророците и контактьорите(Нострадамус,Дънов,Ванга,Миряна Солдо от Меджугорие),които ВИНАГИ и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГОВОРЯТ И ПРЕДАВАТ ПОСЛАНИЯТА ЗАШРИФОВАНИ-правият текст е за непосветените,а Посветените разчитат верния текст посредством Шифъра и Свещения код на Българския език,които разкриваме в Тайните на Свещения Български език в bezistena.blog.bg и другите документи.
Духът на РИМ ПАПА,който е реален и действителен Божи висш служител,използва същия шифър за своите послания,които ние сега разсекретяваме за всички,защото ВРЕМЕТО ДОЙДЕ:
ИМА ОШТЕ ВРЕМЕ=Ешуа и Богиня Мат Мария
ИДЕ ВРЕМЕТО=Иде Богиня Диана Мария
ВРЕМЕТО Е ДОШЛО=Богиня Диана Мария и Ешуа Дуло
РИМ ПАПА=Бог и Богиня Мария
България ще стане ВАЖНА СТРАНА=ще стане на Богиня Диана и Жар Иса
хората ще търсят НОВА ЗЕМЯ И НОВ ДОМ=ще търсят Бог Иза и Богиня Мама Диана
СВЕЩЕНА ИНФОРМАЦИЯ=информация за Исуш и Богиня Диана
Така ние заедно с вас съобщаваме на Божиите служители РИМ ПАПА и всички други,че вече сме разкодирали засекретените му послания и може да се премине на режима БОГИНЯ ДИАНА МАРИЯ И ЕШУА ДУЛО вече Са Дошли!(ВРЕМЕТО Е ДОШЛО)
Дойде времето за реализиране на категоричните Божии пророчества за спасителната мисия на Българите за цялото човечество,обявени от Българските святи пророци Нострадамус,Дънов,Ванга,Севрюкова,че Бог подготвя Българите от 6000години за интелектуален духовен елит и разсад за всички племена и за Духовни водачи и Ръководители на човечеството през започващата Ера на Любов,Братство и Любов!
БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!
цитирай
7. havel - -bezistena Хиляди благодарности за наставленията!....
09.07.2013 11:30
Не се касае за конкретно послание а за мъдрост и косвен знак даден ми според мене от моят бог Тангра...впрочем ще се убедите сами !....Бъдете трижди Благословени и Вие!....
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: havel
Категория: История
Прочетен: 569469
Постинги: 215
Коментари: 409
Гласове: 2415
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031