Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2017 21:16 - Паразитите и нашите пороци - пушене,пиене,наркотици,ядене на сладко и др.
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 6814 Коментари: 19 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Кой иска да пуши ,пие,да яде сладко,да пуши марихуана - ние,или нашите паразити?
Бъдете сигурни,че това са те - те искат да се зашеметяват,да пушат,пият и т.н.
Избавете се от тях и на вас ще ви бъде много леко да се отървете от пороците си.
Аз мисля,че това е много вярно.Опитайте на практика .За това е необходимо периодично да се прочиствате от паразити и всеки ден да попълвате запасите си от силиций,за да си
осигурите надеждна защита от тях.Паразитите изяждат силиция ни.



Гласувай:
3



1. blackpreddator - вече не мога да крия страстта си тя ...
17.09.2017 09:02
вече не мога да крия страстта си
тя е бодлеровски гореща
не мога да живея вече без полигор
искам го
цитирай
2. olivie - дано не ме изтрият пак...
17.09.2017 09:06
Драги ми братя и сестри уфси,
пиша в този напомпан постинг, за да се оплача, че ми бе отнето правото да пиша и да му отговоря в моя блог, за да не ме трият, когато не съм им удобен. Удобен ли казах? По този повод стигнах до извода, че собственици на блог.бг не са хора. Това са или изкуствен интелект, или извънземни на база на силиция. Както е известно, той е единствения химичен елемент, освен въглерода, който има способността да полимеризира, но просто няма място във въглеродния организъм. Въпреки, че не е водноразтворим, нета е пълен с рецепти как да си правим и пием силициева вода. Какво да се прави - трябва да има и конкуренция за джоба ви с/у фармамафията, макар да съм убеден, че последната участва прикрито в процеса на оглупяването ви. По изнесената логика силикозно болните следва да са най - здравите хора на планетата или поне да нямат шипове. Житейският опит обаче показва, че това не е така меко казано. Силикозата е една от най - опасните и смъртоносни в мъчителни мъки болест. Не вярвайте и на притчите за паразитите, създадени да ви страхуват и по - лесно да развържете кесиите си - няма абсолютно никаква истина в писанията на "госпожата".
цитирай
3. nedovolen - "Човек през живота си върши ...
17.09.2017 09:08
"Човек през живота си върши неща, 100 /сто/ пъти по-вредни от пушенето" - проф. Чирков, няма да го представям. Като говорене, мислене, пишене...

ПП - ПА ДА МЕ ИЗТРИЯТ, ПУКА МИ. От там, където трябва, не могат.
цитирай
4. radostinalassa - Вие нямате постове.
17.09.2017 11:35
Аз мисля,и съм написала за ползата от пушенето - при горене никотинът дава вит.РР и никотинова к-на.С първото се лекува Алцхаймер /забележете ,че и двете са киселини /.въпросът е да се намали броя на изпушените цигари според мен.
Само лаиците бъркат силикозата със силиций.Силицият е 1-2 кг в нас.Върху всяка клет. мембрана има силициеви йони ,свързани с белтъчните рецептори,и пропускат микроелементите и създават електрическа решетка срещу патогенната флора,и провеждат нервните импулси.Ако няма силиций,веднага идва калцият,който втвърдява съда.Така можете цял живот да продавате антихипертензивни таблетки.Но това са пирови пари.
цитирай
5. olivie - престанете с глупостите си
17.09.2017 12:16
Силикозата е най-разпространеното професионално заболяване. То се причинява от вдишване на прах от кварц (свободен сицилиев двуокис) и отлагането му в белите дробове. Това е един от видовете пневмокониозов, неизлечимо и необратимо заболяване.[1][2] УИКИПЕДИЯ
цитирай
6. radostinalassa - ре
17.09.2017 12:37
Отказвам се да споря.Но и никога не съм препоръчвала да се вдишва силиций /нямам къртачна машина ,нито мина ,а и знам от вас ,че не е полезно.Препоръчвам силициевата домашна вода,като знам,че в слузта по водопров.тръби има нови видове микроби и гъби,които предизвикват летния,зимния и междусезонния "грип".Аз пия син йод от 3 години и си активирам имунитета.не се разболявам вече.Пийте хума .Наздраве.
цитирай
7. olivie - АЗ ПЪК ПРЕДЛАГАМ ДРУГ АРБИТЪР
17.09.2017 12:57
Не блог.бг, щото явно ви толерира като ми отне правото да пиша постове, а Уикипедия, за която твърдяхте, че всеки може да пише безконтролно там. Опитайте се да публикувате нещо от написаното горе от вас за силиция и силикозата и ако просъществува повече от 5 минути, елате да ми се обадите. Аман и от евтини аналогии силиций-силикон-еластичност на съдовете?!? Рокфелер не случайно се е отказал от "лечението" на Левашов (все пак той може да си купи всички признати лечения в света и няма пари за шарлатании).
цитирай
8. radostinalassa - ...
17.09.2017 13:49
Истината е,че Левашов не е лекувал със силиций.Той лекува с вода,като я структурира,т.е.превръща я във вода с огромен /-/ редокс потенциал.не мога да кажа колко,но вероятно много повече от дълга на САЩ.Както знаете това са свободни електрони ,които неутрализират киселинните радикали на ниво клетъчна мембрана.Там се намира и силицият.Или директно изчиства капилярите на болния,за да се премахне хипоксията на клетките.Те са 100 000 кв. км,умножете го по колко долара беше 1 см съд.това е огромна сума и трябва да знаете,че след може би 1 година пак трябва да се бръкне .Т.е. няма да има край.Левашов го наричат "Повелителят на ураганите",и не желая да ви разсмивам,но Тръмп подозира,че Ирма е извънземен акт!Ротшилд си пресажда сърце за 4 път,горките донори,а Рокфелер преди да умре на 97 год. сигурно е използвал стволови клетки . горките младенци.
цитирай
9. olivie - тук говорим за силиция
17.09.2017 14:17
Самият механизъм на възникване на силикозата - имунната система атакува силициевия диоксид, защото го разпознава като враг, говори, че всяка теория за мирното му съжителство с ВЪГЛЕРОДНИЯ организъм е заблуда (и пропагандирането му е престъпление), като имаме предвид че реакцията е доза-независима и продължава безкрай, дори да няма ново постъпване на агента (SiO2) в организма. Силицият не е водноразтворим така че няма как и да го "пиете" с хумата която ви се предлага от фармамафията, нито пък може да участва в каквато и да е белтъчна структура без да бъде атакувана тя от имунната система (доказано при силикозата) ИЛИ ИЗЛИЗА НА ПРАКТИКА, ЧЕ ГО ПИЕТЕ С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ ДА СИ НАХРАНИТЕ ПАРАЗИТИТЕ (а не че ви защитава от тях), ОСВЕН АКО НЕ ГИ УБИВА И ТАКА ДА ВИ ЗАЩИТАВА....?!? (нещо като убийство-самоубийство - който иска, както иска да го рупа)
цитирай
10. radostinalassa - Пак не сте чели,и аз чета по диагонал,но ако трябва чета втори път.
17.09.2017 14:44
През 1966 год.СЗО е признала силиция за най-важният химичен елемент в нас,но това е удобно забравено.Никой организъм не може да живее без него -паразит,микроб ,човек.Трябва регулярно да чистим паразитите си,но и здравият човек има 1-2 кг от тях.От приетия с храната силиций се усвоява 1/3 само.Хубавото му е,че след готвене не се разрушава.В белия дроб трябва да попада само О2,може би и СО2 и азот.Ако вдишваме редовно силиций ни дават висока пенсия,но не ви го препоръчвам.Даже и в Гугъл са допуснали статии за действието му.Защо не ги възприемате,не знам.А хума се купува от пазара -зелена е.Така ,че едва ли пропагандирам някакъв препарат или хума.Тя не трябва да се докосва с метални пособия,напича се на слънце. След Чернобил сме изпратили тонове хума на руснаците,за поглъщане на радиацията.
цитирай
11. olivie - спектрум имунактив е най - нов, но и те явно са "забравили" за чудотворното действие на силиция
17.09.2017 16:03
Спектрум Имунактив представлява мултивитаминен и мултиминерален продукт от ново поколение. Включените в състава му витамини и микроелементи са с органичен произход, което осигурява бързото им и пълноценно усвояване от организма. Формулата на Спектрум Имунактив е обогатена и със специален Имунактив комплекс – комбинация от бета глюкани, биофлавоноиди, витамин С и цинк, който допринася за нормалното функциониране на имунната система.
Спектрум Имунактив се препоръчва в период на остри респираторни и грипни заболявания, за по-бързо възстановяване по време на или след боледуване, при диети или нездравословен режим на хранене. продуктът подобрява общото състояние на организма в периодите на бременност и кърмене и в моментите на стрес, психическа и физическа умора.
Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене.
СЪСТАВКИ
Всяка таблетка съдържа:
Бета глюкан 50.0 mg
Биофлавоноиден комплекс 25.0 mg
Витамин C (L-аскорбинова киселина) 80.0 mg
Цинк 10.0 mg
Витамин A (ретинил ацетат) 800 μg
Витамин B1 (тиамин хидрохлорид) 1.1 mg
Витамин B2 (рибофлавин) 1.4 mg
Витамин B3 (никотинамид) 16.0 mg
Витамин B5 (D-пантотенат) 6.0 mg
Витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид) 1.4 mg
Витамин B12 (цианкобаламин) 2.5 μg
Витамин D (холекалциферол) 5.0 μg
Витамин E (DL-алфа токоферил ацетат) 12.0 mg
Витамин K (фитоменадион) 75.0 μg
Биотин 50.0 μg
Фолиева киселина 200.0 μg
Келп екстракт, съд. 0,1% йод 150.0 mg
Магнезий 100.0 mg
Манган 2.0 mg
Мед 1.0 mg
Селен 55.0 μg
Калций 120.0 mg
Желязо 14.0 mg

Опаковка: таблетки х 30
А от 1966г изтече мнооого вода. Само не си мислете, че СЗО и Уикипедия забравят утвърдена в практиката истина.
ПП. Щях да пропусна - в старата формула на Спектрум (царя на поливитамините) имаше и силиций, но със забележка, че нито в САЩ, нито в България (разбирай СЗО) няма утвърдена дневна доза/нужда. Освен за тия, които бъркат Se със Si :)
цитирай
12. radostinalassa - ре
17.09.2017 16:25
Не сте разбрали,че изкуствените витамини ,като лекарствата,дават свободни електрони,но самите те се превръщат в свободни радикали.Аз рекламирам в постовете си,ако сте чели неща,съдържащи силиций - полски хвощ /70% /,коприва,пирей,хума...
Също напитки с висок редокспотенциал.Не рекламирам свободните радикали никога!
цитирай
13. radostinalassa - ...
17.09.2017 16:33
Освен син йод използвам и ламинария.От 1 година съм на първия пакет /няма друг по-отвратителен вкус /.Но те са изсушени,със сол и песъчинки,съвсем естествени.Затова японците живеят средно 98 години,приемат 30 мг йод дневно!А на нас ни казват по 100-150микрограма ,като че ли сме кученца.
цитирай
14. olivie - добре де
17.09.2017 20:49
а приказката, че няма по - голямо проклятие от това да живееш вечно по тоя начин не сте ли я чували? А приказката, че най - добър лекар е тоя който забрани всичко любимо на пациента? А че съвременния либерализъм обхваща и патогенните микроорганизми? (имали право на съществуване и не трябвало да ги убиваме) Но за това не се говори, само се изпълнява. Знаете ли че от 2001 година не е разработвана нито една нова ГЕНЕРАЦИЯ антибиотик? Да не продължавам, че на читателите ще им стане страшно. Както е тръгнало на вас ли ще се оплачат, или потърсят помощ от лекар? Знаете ли че колкото повече се стремите да ги отвратите от медицината, те вси повече прииждат? Че ни е писнало да ни безпокоят за пъпки от комари? Просто ги оглупявате, горките уфси....
цитирай
15. radostinalassa - Това е алтернативната медицина.
18.09.2017 08:59
Това което огласявам и смятам,че е правилно.Йодът е синтезиран в световният океан от водораслите след възникването на всички микроорганизми и към него няма и няма да има резистентност.Дали убива новите гъби и микроби,може би вие ще кажете.Японците пият и пушат,и живеят 98 години в добро здраве ,благодарение на морските дарове,и защото не употребяват мляко и млечни продукти.Моята диета е приятна за ядене.Вече като си представя торта или шоколад ми става гадно от вкуса на маргарин или палмово масло.Ужасявам се от болести и избирам диетите с плодове вмест захарни изделия.Моите паразити обичат да пушат,това ще е утешение за вас.
цитирай
16. radostinalassa - Вие си противоречите.
18.09.2017 10:16
В самите листовки на лекарствата пише какви странични действия имат.Това плюене ли е по медицинат,или по фармацията?Аз лично веднага се отказах /след 1-2 неуспешни опита за лечение / от лекарствата,понеже са нелогични за мене.Има и алтернативна медицина,която вие плюете,как става така?Не плюйте алтернативната медицина,тя не уврежда хората!И тя не е комерсиална.
цитирай
17. olivie - т.н. алтернативна медицина не уврежда, но и не лекува, просто не е медицина, а корупционна практика
18.09.2017 18:33
Тогава за каква "медицина" говорим? За шарлатанство в чист вид. А това, че плюя фармацията означава само, че са се отклонили от професионалния си път като произвеждат шарлатански "лекарства" - хомеопатични, хранителни добавки на билкова основа, без да е ясно как и дали в извлека който предлагат активната добавка присъства. Наскоро правих справка за препарат против глисти (няма да споменавам кой) и какво беше очудването ми, когато при едно и също име в капсулите за възрастни и сиропа за деца, в капсулите активната билкова съставка просто липсва.... То е ясно, че възрастните почти не боледуват от глисти, но да рекламираш продукт, който да се пие от всички в семейството и да правиш паразитиране в чист вид върху доверчивостта на хората е меко казано наглост. Та това не е противоречие - то противоречи на вашите писания, че защитавам фармамафията (като че ли ме е откърмила, хайде холан).
цитирай
18. radostinalassa - ре
18.09.2017 19:19
Защо децата имат глисти,а възрастните не?И наистина ли имате ваксина против вариола?
За нутрициологията -първо изслушайте поне една лекция и пак ще говорим за алтернативната медицина.
цитирай
19. olivie - би следвало и вие да имате противовариолна ваксина
19.09.2017 07:23
като гледам това 54 на ника ви и си стои като некролог непроменено. Да аз си имам противовариолна имунизация, но едно време ваксините не бяха това, което са сега - вършеха работа. За нутрициологията ви само мога да кажа, че човешкият организъ за това е организъм, за да не се превъзнася нито една отделна дисциплина над другите . той е комплекс от всички, ръководен от главния диригент - мозъка, в частност електрофизиологично и хормонално чрез хипофизата (но и тя не всичко, има и "телепатични" връзки. Мозъкът може да жертва части от цялото, за за спаси жизнено-важни органи и системи, а не да ги превъзнася като нутрициологията. Това което препоръчва тя е опростен и груб материализъм, превъзнасяш клетката, откъсната от регулация и може би се отнася единствено вярно за раковата клетка. Но това е и целта де - ограничаване на популацията. Най - добрият слушател на лекции е магнетофона, но той не може да мисли. Няма и как да можете дори и да искате, защото ви липсва философията на живота, а тя е преди всичко еманация от логически последователности, които не могат да се разберат от мислещи с дясното полукълбо (просто няма как това да се случи, също както и жена да разбира римско право от закони писани от мъже)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13128776
Постинги: 11557
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години